• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jablkovec nepečený
Napište svůj komentář k receptu

Jablkovec nepečený

autor: CvejnovaLenka
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablkovec nepečený
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • dětské piškoty
    • vanilkový pudink
    • voda
    • jablka
    • cukr
    • čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Jablka oloupeme, nakrájíme na kousky a povaříme s vodou do změknutí. Do této, ještě vařící se směsi, přidáme trochu cukru a balíček vanilkového pudinku. Chvilku promícháme a necháme vychladit. Mezitím do misky nebo pekáčku rozložíme piškoty, polijeme směsí s jablky a opět přikryjeme vrstvou pišotů. Hotové polijeme čokoládovou polevou a dáme do ledničky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablkovec

Jablkovec

Nepečený banánovo/lentilkový dort

Nepečený banánovo/lentilkový dort

Nepečený cheesecake s omáčkou z čerstvých borůvek

Nepečený cheesecake s omáčkou z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 7. 12. 2011 18:43

    ...doporučuji pudink rozmíchat v trošce vody a pak teprve vlít do jablečné směsi, kde ho ještě krátce povaříme, aby dezert nebyl cítit škrobem... vrstev dělám i několik, podle toho, kolik mám jablečné směsi..., místo čokolády používám šlehačku nebo zakysanou smetanu...

  • petronela | 16. 11. 2011 11:40

    Dnes ho budu dělat poprvé,tak doufám,že se mi povede,jinak tento moučník dělám z čerstvého ovoce a zakysané smetany +tvarohu,velká dobrota :-)

  • Helča | 21. 9. 2011 23:01

    My dáváme na spodní vrtvu piškotů ještě zakysanou smetanu s cukrem .

  • Martina Marťásek | 26. 10. 2007 10:47

    Já tento dortík dělala právě včera - jen na kilo jablek dávám dva pudinky - vyzkoušejte ananasové - rozmíchané v anas. džusu . Jablíčka vařím s 1 vanil. cukrem , celou skořicí a hřebíčkem a také trošku podliji džusem . Je to potom aromatičtější a ananasová příchuť tomu dá šmrnc . . . :-)

  • Marta Bochezová | 27. 8. 2007 06:53

    Moc dobré, dělala jsem o dovolené, dala jsem jen spodní vrstvu piškotů (cukrářských) a jablkovou směs a moc to chutnalo. Velmi lehké a osvěžující. Jablka jsem nepřislazovala :-)

  • Klára Wolfová | 7. 8. 2007 13:51

    Dělám dort stejně jako Danka, u tohoto receptu chybí rozmíchání pudingu ve vodě, jinak přímým vsypáním do horkých rozvařených jablek by vznikly hrudky.

  • Jana Remková | 7. 8. 2007 13:40

    Moc se mi líbí,když někdo napíše:Dávám za 1 a zjistíte,že hodnocení není žádné.Tak jsem dala za 1 já a možná se ostatní přidají.Jana

  • spejsek | 7. 8. 2007 07:08

    Jak začnou padat jablka, tak to dělám pořád. Do dortové formy a vrstvím směs z jablek a piškoty. Já ještě přidávám skořici, hned to získá na chuti. jinak lze přidat ořechy, rozinky. Navrch dám šlehačku. Moc dobré. Znám to jako "Nepečený jablečný dort"

  • Danka Snášelová | 6. 8. 2007 19:38

    Děvčata, podobný zákusek dělám takto: 4 větší oloupaná a na dílky nakrájená jablka vložím do hrnce, zaliji 2 HRNKY VODY (1/2 l) , přidám 8 lžíc cukru krupice, celou skořici a přivedu k varu. 2 pudinkové prášky s vanilkovou příchutí rozmíchám v HRNKU VODY (1/4 l), a vliji je do vařících se jablek. Hmotu míchám do zhoustnutí. Dortovou formu vypláchnu studenou vodou a dál již postupuji dle postupu. Dort zatížím, nechám v chladu ztuhnout a před podáváním zdobím šlehačkou.

  • Alena Kamenická | 6. 8. 2007 18:38

    Z hrušek to určitě jde, ale jsou trochu mdlé. Mně se osvědčilo dát půl na půl hrušky a jablka.

  • Alena Kamenická | 6. 8. 2007 18:38

    Z hrušek to určitě jde, ale jsou trochu mdlé. Mně se osvědčilo dát půl na půl hrušky a jablka.

  • Lenka Cvejnová | 6. 8. 2007 18:30

    Určitě by šlo dělat i z hrušek, šlehačka na ozdobu je dobrý nápad, můžeme i oslazenou zakysanou smetanu... nechám na vaší fantazii. Co se týče množství vody, vše dělám odhadem:), přibližně však na 5 jablek 1/2 litru vody.

  • Anonym | 6. 8. 2007 15:31

    Šlo by to z hrušek?

  • Jana Melecká | 6. 8. 2007 14:55

    Je to osvěžující zákusek, můžete ozdobit i šlehačkou.Dělala jsem to často, když byli kluci malí a říkali jsme tomu amarouny.

  • Anonym | 6. 8. 2007 14:41

    já dávám 1 pudink a přibližně asi 1/2 l.hmoty

  • Anonym | 6. 8. 2007 14:23

    je to super doporučuji dávám 1*

  • Jana Remková | 6. 8. 2007 13:42

    Rozhodně bych to zkusila,ale nepíšete ani odhadem,v kolika množství vody máme vařit jablka a to je dost důležitá informace.Teď na léto se hodí takové osvěžující deserty Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Dětské piškoty Jablka Vanilkový pudink Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné bramborové knedlíky

Plněné bramborové knedlíky

Lehký těstovinový salát

Lehký těstovinový salát

Tvarohová bábovka IV.

Tvarohová bábovka IV.

Brokolice s uzeným tofu

Brokolice s uzeným tofu

Kuře s kysanou smetanou

Kuře s kysanou smetanou

Sýrové kuličky-smažené

Sýrové kuličky-smažené

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Lehký vajíčkový salát s jogurtem

Lehký vajíčkový salát s jogurtem

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

39
Švestková povidla
Švestková povidla
36
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
35
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuře ve smetanové omáčce…
35
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Švestkový koláč s…
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Další doporučené recepty:

Jablkové šátečky
Jablkové šátečky
Jablkové vafle
Jablkové vafle
Jablkovec
Jablkovec
Jablkovo - skořicové cupcakes
Jablkovo - skořicové cupcakes
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
Jablkovo-medové palačinky s lískovými oříšky
Jablkovo-medové palačinky s lískovými…
  • Recepty.cz
  • Jablkovec nepečený
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact