Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Bifteky se zeleným pepřem
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Bůček na čínský způsob
Rychlý, levný oběd
Špagety s kuřecím masem, žampiony a…
Americké "Sloppy Joes"
Švestkové (třešňové) šátečky s…
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Pikantní jogurtové filé
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky