Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Francouzský ořechový koláč
Pečená francouzská bageta plněná…
Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky…
Pivní palačinky
Játrové knedlíčky mojí babičky
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Kávový korpus
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky