Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Celerová pomazánka s vejcem
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Coleslaw - podzimní vitamíny
Jednoduchá pomazánka z ricotty se…
Citronová bábovka z pomazánkového…
Česnečka pro labužníky
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Houbové karbanátky (nejen) s mletým…
Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake