Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Křehký rebarborový koláč
Zapečený lilek s fetou
Pudinková buchta rychlá a slabá
Špagety s mletým masem
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Friulské frico
Nejlehčí pečené kuře a brambory
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Kuřecí nudličky v tempuře
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake