Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Borůvkový koláč s ořechovou posypkou
Čokoládová bábovka bez vajec
Květákové karbanátky II.
Okurkovo-tvarohový salát s koprem
Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…
Barevné pomazánky - Brokolicová
Medová kuřecí stehýnka
Květák s mletým masem po boloňsku
Adžika masovo-zeleninová směs
Krémové lečo
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros