Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Rajčatová pizza
Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a…
Bramborové knedlíky se švestkami
Květáková polévka s mrkví II.
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …
Gurmánská krkovička
Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku
Jednoduchá avokádová pomazánka
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake