Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Zapékaná čekanka po francouzsku
Tříbarevný koláč II.
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Tvarohovo-čokoládová bábovka
Severoafrická cizrnová polévka
Perníkové muffiny (DUKAN)
Plněná kuřecí prsa s broskví a…
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Vepřový plátek s listovým špenátem
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake