• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Jablková buchta rychlá
Napište svůj komentář k receptu

Jablková buchta rychlá

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablková buchta rychlá
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g cukr
    • 2
      ks vejce
    • 70
      g hera
    • 350
      g jablka
    • 400
      g hladká mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • kakao

Postup přípravy receptu

1
Smícháme vejce s cukrem, přidáme rozpuštěné máslo, nastrouhaná jablka a mouku s práškem do pečiva (můžeme zředit mlékem). Těsto nalijeme na vymaštěný a vysypaný plech. Upečeme a hotové polijeme čokoládou nebo posypeme cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablková buchta bez vajec

Jablková buchta bez vajec

Jablková buchta II

Jablková buchta II

Jablková bábovka s ořechy.

Jablková bábovka s ořechy.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mamina | 10. 2. 2012 00:50

    asi uz je jak koukam pozde, ale ja bych pekla kratsi dobu, tak 35 minut a na vyssi teplotu (ca.200). Podle me se dlouhym pecenim vysusi.

  • prosim poradte prosim poradte | 6. 9. 2007 13:13

    na kolik stupňů ji péct?

  • Eva P. | 24. 11. 2006 21:47

    Neni spatna, ale pro me osobne trosku sucha. ale to je otazka chute. Dala jsem pouze 250 g cukru a sladka je dost.nakonec jsem ji pekla asi 50 min na 180°C v malé forme, takze je dost vysoka. Sni se, ale priste vyzkousim zase neco jiného.;)

  • Eva P. | 23. 11. 2006 14:33

    skoda, ze neni uvedeno, pri jaké teplote a jak dlouho se to pece.Nam zacatecnicim je kazda informace dobra.Ale jdu to zkusit. Uvidime. :)

  • Radim USA | 4. 6. 2006 23:23

    Do recptu jsem pridal nastrouhane orechy a 1 lzici kakaa.

  • vlaďka | 15. 5. 2005 22:36

    Už jsem tenhle koláč pekla několikrát, vydrží dlouho vláčný,ale fakt je,že je dost sladký. Asi záleží taky na tom,jak jsou sladká jablka.Přimlouvám se za míň cukru.

  • Rusalka | 19. 4. 2005 15:07

    Dávam tam 300g cukru a je to akorát.Mám tento recept od kámošky a je vinikající.potřu rozpuštěnou čokoládou na vaření a můžem se po tom utlouct.

  • radek z AU | 7. 10. 2004 04:02

    Majka uz musi byt hrozne hubena!!? Jestli takhle vari.

  • Jana z VM | 6. 10. 2004 16:18

    Ráda bych tedy věděla, jestli je toho cukru - těch 40 dkg - hodně, nebo je to dobře. Některé komentáře zezačátku říkají, že je ho opravdu moc a buchta je moc sladká. Ale každý má jinou chuť a co se někomu zdá normální, je pro jiného moc sladké. Asi by bylo nejlepší to vyzkoušet a bude to !

  • Majka | 6. 10. 2004 13:39

    To je dietní - uděláte a vyhodíte... a nejsou žádné kalorie.

  • zanda | 6. 10. 2004 12:33

    je to nejak zmatene nezda se vam? :(

  • Kuchařka on-line | 1. 10. 2004 10:05

    Že by se zdařila oprava do třetice? :)) A není toho cukru příliš? ;)

  • Alena | 1. 10. 2004 09:59

    Takže ještě jednou: 400g cukru + 2 celá vejce umíchat, k tomu přidat 70g rozpuštěného másla, 350g nastrouhaných jablek, 400g hladké mouky a 1 prášek do pečiva. Možno přiředit mlékem. Asi už vás kvůli těm zmatkům přešla chuť, ale věřte, že je buchta rychlá a dobrá.

  • Kuchařka on-line | 1. 10. 2004 08:34

    Já to tedy pochopila tak, že místo 400 g cukru patřila mouka. Přece jen 400 g cukru je trochu moc.

  • Jana z VM | 1. 10. 2004 06:59

    Tak nevím, v opravě je napsáno, že -"vše, jak je napsané, jen přidat nakonec 40 dkg hladké mouky", ale v opraveném receptu zmizel cukr! Tak, jak to tedy opravdu je ?!

  • Kuchařka on-line | 30. 9. 2004 20:11

    Opraveno

  • Alena Ševčíková | 30. 9. 2004 14:32

    Omlouvám se. Chybička se vloudila. Tedy: Vše, jak je napsané jen přidat nakonec 400g hladké mouky

  • Eva | 30. 9. 2004 10:11

    Asi místo cukru má být 400g mouky ne? Jinak jsou to rozpečená jablka a strašně sladká.

  • Irena | 29. 9. 2004 16:58

    400g cukru ?A po upečení znovu posypeme cukrem?A kde je mouka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hera Hladká mouka Jablka Kakao Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jahodový patrový dort

Jahodový patrový dort

Kyselé zelí do skla

Kyselé zelí do skla

Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem

Cannelloni s boloňskou omáčkou a…

Rychlá perníková roláda

Rychlá perníková roláda

Španělské „španělské ptáčky“ flamenquín

Španělské „španělské ptáčky“…

Dušená kari z dýně v mletém mase

Dušená kari z dýně v mletém mase

Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky

Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky

Belgické vafle

Belgické vafle

Ořechové řezy s polevou z remosky

Ořechové řezy s polevou z remosky

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

20
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
15
Kuře s bramborem (nejen) z remosky s ledovým salátem
Kuře s bramborem (nejen)…
14
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
12
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
11
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené linecké, pracny, rohlíčky, ořechy i vosí hnízda
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené…
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky do papírového sáčku
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky…
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte linecké, pracny nebo sádlovky
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte…
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho milují a nemusíte ho slepovat ani zdobit!
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho…
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky těmto trikům budou při pečení krásně držet tvar
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky…
AHA.cz Stopka pro Mareše: Jen týden po smrti Hezuckého

Stopka pro Mareše: Jen týden po smrti Hezuckého

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Statečná láska Hezuckého (†55) Nikola: Takhle zvládla den plný bolesti! A dojemný vzkaz nad rakví

Statečná láska Hezuckého (†55) Nikola: Takhle zvládla den plný bolesti! A dojemný vzkaz nad rakví

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

  • Recepty.cz
  • Jablková buchta rychlá
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact