• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Napište svůj komentář k receptu

Jablečný povidlovník - mokrý koláč

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 28
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g švestková povidla
    • 2
      ks vejce
    • 500
      g bílý jogurt - pokojová teplota
    • 180
      g cukr krupice dle sladkosti jablek a povidel, cca
    • 4
      lžíce hnědý rum (pokud ho nemáme rádi, nahradíme například mlékem)
    • 7
      lžíce olej
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      lžička jedlá soda
    • mléko - jen pokud máme těsto husté, záleží na hustotě povidel a jogurtu
    • 1
      kg jablka - očištěná a pokrájená na kostičky
    • tuk
  • Dohotovení:
    • moučkový cukr , čokoládová poleva, kokos....

Postup přípravy receptu

1
Jogurt, povidla, vejce, cukr, rum a olej dáme do větší mísy a vše dobře promícháme. Do tekuté směsi přidáme mouku s kypřidlem a sodou a opět dobře promícháme. Pokud máme těsto hodně husté, můžeme přidat trochu mléka (rumu).
2
Do těsta nasypeme připravená, pokrájená jablka a dobře promícháme, aby nám těsto jablka obalilo. Vše pak nandáme do připraveného vyššího plechu, uhladíme a dáme péct do předehřáté trouby na 180 °C. Zda je koláč hotový, vyzkoušíme špejlí, na kterou se těsto nesmí lepit.
3
Po vychladnutí koláč můžeme polít čokoládovou nebo rumovou polevou, posypat kokosem nebo jen pocukrovat moučkovým cukrem...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečný koláč

Jablečný koláč

Obrácený jablečný koláč

Obrácený jablečný koláč

Alsaský jablečný koláč

Alsaský jablečný koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • rakoudy | 9. 3. 2014 18:29

    tak jsem dnes udelal ten povidlovnik a je super

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Zákusky Řezy Buchty Snídaně Pečení Vegetariáni Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cukr krupice Hnědý rum Jablka Jedlá soda Mléko Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Švestková povidla Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s francouzskou zálivkou

Zeleninový salát s francouzskou…

Zapečená cuketová mísa

Zapečená cuketová mísa

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Kapr pro paní Jarčuškovou

Kapr pro paní Jarčuškovou

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou a cuketou

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…

Bílá polévka z hlívy ústřičné

Bílá polévka z hlívy ústřičné

kuřecí pilaf s kari

kuřecí pilaf s kari

Velikonoční kopřivová nádivka

Velikonoční kopřivová nádivka

Vanilkový krém z mikrovlnky

Vanilkový krém z mikrovlnky

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

204
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
37
Salát s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi
Salát s grilovanou…
32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Celerová polévka s jablky
Celerová polévka s jablky
27
Avokádovo-bazalkové pesto
Avokádovo-bazalkové pesto

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Dominika kontra Ivana! Válku Gottových zvrátil osud

Dominika kontra Ivana! Válku Gottových zvrátil osud

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Veronika Žilková naletěla na podvodnou SMS: Okradli ji o obří částku!

Veronika Žilková naletěla na podvodnou SMS: Okradli ji o obří částku!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Jablečný piškot (korpus)
Jablečný piškot (korpus)
Jablečný pohár
Jablečný pohár
Jablečný pohár s karamelovými sušenkami
Jablečný pohár s karamelovými sušenkami
Jablečný pudink se šlehačkou a domácí lanýžky
Jablečný pudink se šlehačkou a domácí…
Jablečný raciolkový salát
Jablečný raciolkový salát
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka) se švestkami
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka)…
  • Recepty.cz
  • Jablečný povidlovník - mokrý koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact