• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Napište svůj komentář k receptu

Jablečný povidlovník - mokrý koláč

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 28
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g švestková povidla
    • 2
      ks vejce
    • 500
      g bílý jogurt - pokojová teplota
    • 180
      g cukr krupice dle sladkosti jablek a povidel, cca
    • 4
      lžíce hnědý rum (pokud ho nemáme rádi, nahradíme například mlékem)
    • 7
      lžíce olej
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      lžička jedlá soda
    • mléko - jen pokud máme těsto husté, záleží na hustotě povidel a jogurtu
    • 1
      kg jablka - očištěná a pokrájená na kostičky
    • tuk
  • Dohotovení:
    • moučkový cukr , čokoládová poleva, kokos....

Postup přípravy receptu

1
Jogurt, povidla, vejce, cukr, rum a olej dáme do větší mísy a vše dobře promícháme. Do tekuté směsi přidáme mouku s kypřidlem a sodou a opět dobře promícháme. Pokud máme těsto hodně husté, můžeme přidat trochu mléka (rumu).
2
Do těsta nasypeme připravená, pokrájená jablka a dobře promícháme, aby nám těsto jablka obalilo. Vše pak nandáme do připraveného vyššího plechu, uhladíme a dáme péct do předehřáté trouby na 180 °C. Zda je koláč hotový, vyzkoušíme špejlí, na kterou se těsto nesmí lepit.
3
Po vychladnutí koláč můžeme polít čokoládovou nebo rumovou polevou, posypat kokosem nebo jen pocukrovat moučkovým cukrem...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečný koláč

Jablečný koláč

Obrácený jablečný koláč

Obrácený jablečný koláč

Alsaský jablečný koláč

Alsaský jablečný koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • rakoudy | 9. 3. 2014 18:29

    tak jsem dnes udelal ten povidlovnik a je super

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Zákusky Řezy Buchty Snídaně Pečení Vegetariáni Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cukr krupice Hnědý rum Jablka Jedlá soda Mléko Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Švestková povidla Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kakaovník

Kakaovník

Koláčky ze 100% tuku

Koláčky ze 100% tuku

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Kuře ,,MACO“

Kuře ,,MACO“

Ovesné sušenky s jablky a čokoládou

Ovesné sušenky s jablky a čokoládou

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé těstoviny - výborné

Kaše z ovesných vloček s krupicí

Kaše z ovesných vloček s krupicí

Čokoládová pěna s jahodami

Čokoládová pěna s jahodami

Puding s chia semínky a pomerančem

Puding s chia semínky a pomerančem

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

49
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a žmolenkou
Hruškový koláč s…
34
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…
34
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
24
Hruškový závin II.
Hruškový závin II.
21
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Blesk.cz Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Jablečný piškot (korpus)
Jablečný piškot (korpus)
Jablečný pohár
Jablečný pohár
Jablečný pohár s karamelovými sušenkami
Jablečný pohár s karamelovými sušenkami
Jablečný pudink se šlehačkou a domácí lanýžky
Jablečný pudink se šlehačkou a domácí…
Jablečný raciolkový salát
Jablečný raciolkový salát
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka) se švestkami
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka)…
  • Recepty.cz
  • Jablečný povidlovník - mokrý koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact