• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jablečná pěna z pudinku
Napište svůj komentář k receptu

Jablečná pěna z pudinku

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablečná pěna z pudinku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg jablka
    • 4
      lžíce citronová šťáva
    • 4
      lžíce máslo
    • 500
      ml mléko
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 300
      g cukr
    • 4
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Oloupaná jablka nakrájíme na plátky, přidáme trochu vody, citronovou šťávu, máslo, cukr a uvaříme na kaši. Pudinkový prášek rozmícháme v mléce se žloutky a vlijeme do kaše. Necháme přejít varem a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuličky z pudinku bez vaření

Kuličky z pudinku bez vaření

Řezy z pudinku

Řezy z pudinku

Čokoládová tofu pěna II.

Čokoládová tofu pěna II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • martina | 29. 6. 2007 07:35

    ja delá podobný pudink ktery prokládam do formy spolu s jablky

  • MAREK BOHAC | 23. 5. 2007 20:56

    VELMI DOBRE ALE MOC SLADKE : )

  • Jana | 1. 10. 2006 10:51

    Myslím,že vmíchat sníh se má až po částečném vychladnutí,pak se směs nesrazí.Ale na mě je těch 30 dkg cukru hrozně moc.

  • Vika která moc nevaří | 29. 9. 2006 17:08

    Poraďte, prosím, někdo, kdy se má ten sníh vmíchat. Já ho tam vmíchala hned když směs vařila a nechala vše povařit - nemám ráda syrová vejce. No ale sníh se jakoby zdrcnul - ve finále to sice nevypadá dobře, ale chutná to sladce - možná až moc :o)

  • Anonym | 30. 7. 2006 21:24

    Paní Kovářová, než tam dám ten sníh, tak se ta směs musí nechat vychladit asi, že ano?Děkuji Miša

  • Marie Svobodová | 13. 10. 2005 21:21

    Hodně jsem dělávala, když byli klucii malíí. Jablka strouhám na jemném struhadle, ne na plátky je to pak jemnější a ještě vychladit. Nemá chybu.

  • Věra | 11. 10. 2005 11:37

    Vynikající, doporučuji takto zpracovat padaná jablíčka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Ostatní Pro děti Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Děti Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr Jablka Máslo Mléko Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hořčičná omáčka

Hořčičná omáčka

Pizza na plech

Pizza na plech

Ořechové muffiny

Ořechové muffiny

Košovská specialita

Košovská specialita

Jahodový dort s myškami

Jahodový dort s myškami

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Cuketové plátky v pivním těstíčku

Cuketové plátky v pivním těstíčku

Přírodní krkovička se zelím

Přírodní krkovička se zelím

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

44
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
34
Dušené kuře (králík) s cizrnou
Dušené kuře (králík) s…
29
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
23
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
22
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

  • Recepty.cz
  • Jablečná pěna z pudinku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact