• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jablečná bábovka bez tuku
Napište svůj komentář k receptu

Jablečná bábovka bez tuku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablečná bábovka bez tuku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vejce
    • 200
      g moučkový cukr
    • 200
      g hrubá mouka
    • 200
      g jablka
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • ořechy

Postup přípravy receptu

1
Utřeme vejce, cukr a vanilkový cukr. Do směsi pomalu vmícháme mouku s práškem do pečiva. Nakonec nastrouhaná jablka a ořechy. Směs dáme do vymazané a strouhankou vysypané formy péct asi na půl hodiny do trouby. Místo ořechů můžete přidat třeba rozinky.
2
Skutečně chutná a lehká delikatesa.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná

Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná

Domácí hranolky bez tuku

Domácí hranolky bez tuku

Jablkové rychlořezy bez tuku

Jablkové rychlořezy bez tuku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka P. | 13. 11. 2014 23:59

    Misto cukru jsem dala agavovy sirup a stevii, mouku spaldovou s normalni a babovka je hned o kousek zdravejsi :-)

  • engi | 29. 9. 2012 18:44

    Úžasně dobrý recept. Neměla jsem ořechy, tak jsem dala rozinky a podle Danielly jsem vanilk.c. nahradila skořic. cukrem a můj syn prohlásil, co Danielly dcera. Tuto bábovku budu dělat častěji ;-)

  • Renáta | 25. 8. 2011 20:51

    Můžu se zeptat, jaká je konzistence těsta, když v něm není mléko, ani tuk?

  • Lenka Nováková | 8. 11. 2009 19:05

    je to dobré, dala jsem jen 3 vajíčka a trošku pudingového prášku.

  • Daniella O. | 16. 1. 2008 22:33

    Skvely recept. Pridala jsem na kousky nalamanou cokoladu, misto orechu jsem dala rozinky a vanilkovy cukr nahradila skoricovym. Jablka jsem mela dost sladka, tak jsem ubrala trochu cukru. Babovka byla vyborna a dcera prohlasila, ze zatim nejlepsi, co kdy jedla. Mam rada jednoduche recepty,se kterymi se da takto kouzlit.

  • Katka | 1. 12. 2007 17:22

    Jdu vyzkoušet, pak napíšu!

  • Jaňula | 4. 4. 2007 19:06

    Určitě to můžete vysypat moukou nebo kokosem jak radí Laďka a Zdeňka. Někdo dokonce dává mletými piškoty. Tak snad se Vám povede , dobou chuť !!!

  • laura cervena | 30. 3. 2007 23:23

    vypadá to zajímavě určitě to zkusím

  • Laďka Vondráková | 28. 3. 2007 13:17

    Formu vysypávám kokosem.

  • Zdeňka | 27. 3. 2007 13:32

    Katko,výborné je i vysypávart formu kokosem místo strouhanky,to by vám možná jelo.A bábovka jde lehce vyklopit.

  • KatkaR | 27. 3. 2007 12:52

    to vypadá zajímavě, určitě to zkusím, ale mám otázečku, nestačilo by tu formu místo strouhankou vysypat hrubou moukou? nám ta strouhanka moc nejede...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hrubá mouka Jablka Moučkový cukr Ořechy Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechové řezy s medovou krustou

Ořechové řezy s medovou krustou

Mňamka z listového těsta

Mňamka z listového těsta

Bábovka olejová II.

Bábovka olejová II.

Išelské koláčky

Išelské koláčky

Dort stracciatella s ricottou

Dort stracciatella s ricottou

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Hlíva s hořčicí

Hlíva s hořčicí

Jednoduchý kávovník ala medovník

Jednoduchý kávovník ala medovník

Kuřecí zapečené s rajčaty a mozzarellou

Kuřecí zapečené s rajčaty a…

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

351
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
102
Arašídovo-banánové chia
Arašídovo-banánové chia
30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Losos na pomerančích
Losos na pomerančích
28
Jahodový dort - krémový
Jahodový dort - krémový

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Jágrova chráněnka Elizabeth Kopecká: Vztahu půjdu naproti

Jágrova chráněnka Elizabeth Kopecká: Vztahu půjdu naproti

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Jablečná bábovka bez tuku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact