• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Italské těsto a výborná pizza
Napište svůj komentář k receptu

Italské těsto a výborná pizza

autor: antoan
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 14
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Italské těsto a výborná pizza
Italské těsto a výborná pizza
Italské těsto a výborná pizza
Italské těsto a výborná pizza
Italské těsto a výborná pizza
Italské těsto a výborná pizza
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 150
      ml teplá voda
    • 200
      ml slunečnicový olej
    • 300
      g hladká mouka
    • 30
      g droždí
    • 2
      lžička sůl
    • 2
      lžička cukr krystal
  • omáčka
    • 200
      ml rajčatová omáčka
    • 1
      lžička koření na pizzu
    • 2
      lžička cukr krupice
  • na pokladení těsta
    • 12
      ks drůbeží šunka
    • 12
      ks suchý salám
    • 200
      g sýr gouda
    • koření na pizzu

Postup přípravy receptu

1
Já dělám těsto v pekárně na chleba-pokud nemáme uděláme těsto klasickým způsobem.Pokud máme tedy pekárnu tak by tam měl být i program na těsto.
2
Nalijeme teplou vodu,olej,potom mouku,do prostřed rozdrolíme kvasnice a ně dáme cukr,sůl dáme do jedno z rohů aby nebyla s cukrem dohromady.Zapneme program těsto a dle potřeby přisypeme mouku aby nebylo těsto moc lepkavé a necháme cca 15-20min.propracovat.Po té těsto dáme do předem vytřené mísy olejem,zakryjeme folii a dáme nakynout do trouby na 30min.teplotota 50°C.
3
Mezitím si nachystáme rajčat.omáčku,já kupuju v Penny,Kaufl.Dáme do malé misky ,osladíme,dáme koření a zamícháme.Jestli máme těsto vykynuté,vyklopíme na prac.desku a ještě cca 5xproválíme-zakryjeme zase tou folii a necháme ještě cca 10min,kynout.Mezitím si nachystáme plech do trouby,ustřihneme si na celou plochu pečící papír.
4
Těsto dáme do prostřed a rozválíme rovnoměrně na celý plech.Potřeme rajč,máčkou,poklademe šunkou,sýrem,salám dáme navrch se pěkně opekl a posypeme ještě špetkou koření pizza.a můžeme pokapat pár kapek oliv.olej ještě.
5
Dáme do předem vyhřáté trouby na 200°C(trouba musí být opravdu pořádně rozehřátá)a pečeme cca 7 minut
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Výborná pizza

Výborná pizza

Pravé italské těsto na pizzu

Pravé italské těsto na pizzu

Pizza - základní těsto

Pizza - základní těsto

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Cukr krystal Droždí Drůbeží šunka Hladká mouka Koření na pizzu Rajčatová omáčka Slunečnicový olej Suchý salám Sůl Sýr Gouda Teplá voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Husa po staročesku

Husa po staročesku

Sýrová pomazánka na topinky

Sýrová pomazánka na topinky

Jablkový koláč od Alice

Jablkový koláč od Alice

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Celerové placičky

Celerové placičky

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem

Křenová pomazánka II.

Křenová pomazánka II.

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Těstoviny se špenátem

Těstoviny se špenátem

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

95
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
43
Mrkvové smoothie s jogurtem
Mrkvové smoothie s…
42
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
39
Černá čočka s mrkví
Černá čočka s mrkví
38
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem
Chřest s křupavou…

Zajímavé články

3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají i těm, kteří zeleninu moc nemusí
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají…
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z nás to dělá špatně!
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z…
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
AHA.cz Markéta Konvičková ukázala světu... Tetování v rozkroku!

Markéta Konvičková ukázala světu... Tetování v rozkroku!

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Letní hity z Wimbledonu: Tyhle ultra trendy kousky nebudete chtít sundat celé léto!

Letní hity z Wimbledonu: Tyhle ultra trendy kousky nebudete chtít sundat celé léto!

Ženy.cz Když hysterka… je váš muž!

Když hysterka… je váš muž!

Blesk.cz Jirešová o pohřešované dceři Sofii: Věřila jsem, že si nic neudělá!

Jirešová o pohřešované dceři Sofii: Věřila jsem, že si nic neudělá!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Nejlepší manželky podle jména: Patříte mezi ně i vy?

Nejlepší manželky podle jména: Patříte mezi ně i vy?

Další doporučené recepty:

Italské rizoto II
Italské rizoto II
Italské rizoto s mořskými plody
Italské rizoto s mořskými plody
Italské špenátové rizoto - co dům dal
Italské špenátové rizoto - co dům dal
Italské těstoviny
Italské těstoviny
Italské Tiramisu (Florencie)
Italské Tiramisu (Florencie)
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
  • Recepty.cz
  • Italské těsto a výborná pizza
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact