Italské zapékané brambory
Pettole - italské smaženky z kynutého…
Italské kari rizoto s králičím masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houskové knedlíky
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Svratecký guláš
Závitky s lehkou křenovou náplní
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Pečená zelenina - výborná
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Špagety se špenátem a sýrem
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki