• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Italská ryba za pár minut
Napište svůj komentář k receptu

Italská ryba za pár minut

autor: Daniella
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Italská ryba za pár minut
Nahrát fotku
 

Suroviny

5 porce
    • 5
      ks rybí file
    • omáčka na špagety, hotová - dle chuti
    • 2
      lžíce petrželka čerstvá
    • oregáno
    • bazalka
    • pepř mletý
    • mozzarella i jiný, na posypání

Postup přípravy receptu

1
Filety opepříme a dáme do zapékací mísy, přelijeme omáčkou na špagety smíchanou s petrželkou a ostatním kořením. Posypeme sýrem a dáme zapéct na 160 °C asi 20-25 minut.
2
Podáváme s bílým pečivem s česnekovým máslem, které si připravíme z čerstvé petrželky, soli, česneku a másla. Vše rozmixujeme do hladka a směsí potíráme (pouze z jedné strany) na kolečka nakrájenou bagetu nebo jednotlivé půlky. Dáme na plech (máslem nahoru) a zapečeme lehce do křupava. Rybu servírujeme na listech salátu s čerstvými rajčaty a něčím dobrým na zapití.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušená mrkev s hráškem za 12 minut

Dušená mrkev s hráškem za 12 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 12. 4. 2007 22:26

    Dobrý den, i tady se dá sehnat více typů mozzarely. Kromě té měkké v nálevu se ještě podává taková tuhá, která se prodává většinou na váhu (je v šiškách jako salám) pon názvem mozzarela na pizzu.

  • Daniella O. | 11. 4. 2007 18:13

    Evi, chyba to neni, ale pisu z USA a ztracim prehled, co u nas na trhu je nebo naopak neni. Tady je syru znacky Mozzarella vice druhu a lisi se i zpusob pouziti. Cerstva je vyborna do zeleninovych salatu a je nejmekci, stredne mekkou pouzivam na smazeny syr a na posypani ruznych pokrmu, ktere zapekam kupuji jiz nastrouhanou. Ale jak uz jsem psala, je mozne dat i jiny syr. Nicmene v dalsich receptech se budu snazit pri vyberu surovin polepsit.

  • Eva | 10. 4. 2007 11:18

    Mozzarella na posypání? Není to chyba?

  • envy | 5. 4. 2007 10:24

    ..vypadá to lákavě,zkusím zítra..hlavně bageta zapečená s česnekem.,dám vědět..

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Mozzarella Omáčka Oregáno Pepř mletý Petrželka Rybí file
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Guláš od mámy

Guláš od mámy

Skvělá pasta na pizzu

Skvělá pasta na pizzu

Zdravá dobrota z červené čočky a pohanky

Zdravá dobrota z červené čočky a…

Vařená čokoládová poleva

Vařená čokoládová poleva

Krachle z listového těsta

Krachle z listového těsta

Vepřová kýta se sušenými rajčaty

Vepřová kýta se sušenými rajčaty

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Bábovka z kefíru hrníčková

Bábovka z kefíru hrníčková

Rajčatový salát s bazalkou

Rajčatový salát s bazalkou

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Domácí kečup
Domácí kečup
18
Kvašáky
Kvašáky
16
Hrnečková cuketová buchta
Hrnečková cuketová buchta
14
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Zemřela Čirina (†75), kuchařka Gotta i Havla: Rodina na parte oznámila, co se stalo

Zemřela Čirina (†75), kuchařka Gotta i Havla: Rodina na parte oznámila, co se stalo

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Italská ryba za pár minut
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact