• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Italská pizza se včelenskou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Italská pizza se včelenskou omáčkou

autor: maliman
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Italská pizza se včelenskou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 150
      g hladká mouka
    • 1
      špetka prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
    • 40
      g máslo
    • 4
      lžíce mléko 3-4
    • 50
      g sýr
  • Omáčka
    • 4
      ks rajčata Velká
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      plechovka rajský protlak
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka oregáno
    • 1
      špetka rozmarýn
    • 1
      lžíce olivový olej
  • Posázení
    • 4
      plátek parmská šunka
    • 400
      g eidam sýr (30 %)
    • 10
      ks nakládané olivy
    • 1
      plechovka tuňák

Postup přípravy receptu

1
**Těsto:** všechno, až na eidam a mléko smícháme dohromady, až to bude jako drobenka přidáme i eidam i mléko. Vše pak vyhněteme do hladkého těstíčka.
2
**Omáčka:** rajčata nakrájíme na malé kousky, společně s olejem je dáme vařit. Až to přivedeme k varu, přidáme nastrouhaný česnek, rozmarýn, oregano, rajčatový protlak, sůl. Pak vše vaříme 10 minut. Na těsto rozlijeme omáčku, položíme na něj šunku a tuňáka.
3
Potom pečeme 5 minut. Když se tak stane, přidáme na to vše sýr a olivy. To pak pečeme do křehoučkého těstíčka.
4
Recept na těsto jsem dostal od šéfkuchaře jedné vyhlášené pizzerie. Omáčku jsem vymyslel ve čtrnácti letech sám, je to fakt dobrý recept.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Italská pizza

Italská pizza

Skvělá italská pizza

Skvělá italská pizza

Italská caponata

Italská caponata

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vvv | 21. 4. 2017 18:23

    Zatím nejlepší domácí pizza co jsem dělal.

  • icker | 14. 6. 2016 18:14

    bych chtěl vidět jak ve vyhlášené pizzerii točí pizzu z tohoto těsta z eidamu

  • CzMarci | 13. 8. 2011 16:01

    Těsto i omáčka jsou vynikající. Dnes jsme udělali 2 pizzy a hodně jsme si pochutnali. Nejlepší recept na těsto i omáčku, který jsme kdyby vyzkoušeli. ;-)

  • Adam | 13. 2. 2011 17:09

    Pizza byla moc moc dobrá, ale nedával jsem na ní tu omačku :-)prostě jsem na ni dal jenom šunku a sýr a byla taky moc dobrá. ;-)

  • Jenna
    Jenna | 30. 12. 2010 15:46

    Moc nám chutnala, jen se po ní zaprášilo :-) Výborné těsto!! <3 Dneska děláme znovu :-)

  • jana vančatová | 6. 6. 2007 02:29

    Ta omáčka je vynikající,tmavě červená,hustá,příjemné chuti.Určitě budu vařit dál.

  • Jana Tojletová | 4. 3. 2007 10:46

    Pizzu jsem udelala a je moc dobra, i testo je mekoucke a krupavoucke a nevadi ze nemate pec na pizzu, je dobra i pri 250°. Dekuju moc kucharce.cz

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Chuťovky Pizza a langoše Rybí Oběd Večeře Pečení Vaření Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Eidam sýr Hladká mouka Máslo Mléko Nakládané olivy Olivový olej Oregáno Parmská šunka Prášek do pečiva Rajčata Rajský protlak Rozmarýn Sůl Sýr Tuňák
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstoviny s houbami

Těstoviny s houbami

Dip - omáčka na namáčení (univerzál)

Dip - omáčka na namáčení (univerzál)

Skvělá šunková pomazánka

Skvělá šunková pomazánka

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Pečené tofu s citrónovou marinádou

"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké

"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké

Hrníčkový šlehačkový dort

Hrníčkový šlehačkový dort

Plněné knedle ve vajíčku

Plněné knedle ve vajíčku

Meruňkové smoothie

Meruňkové smoothie

Bábovka z červené řepy

Bábovka z červené řepy

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

60
Celerový krém
Celerový krém
48
Mrkvový hummus s pestem
Mrkvový hummus s pestem
33
Kulajda
Kulajda
29
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo
28
Jablečná buchta
Jablečná buchta

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

  • Recepty.cz
  • Italská pizza se včelenskou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact