• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Italská pizza
Napište svůj komentář k receptu

Italská pizza

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 63
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Italská pizza
Italská pizza
Italská pizza
Italská pizza
Italská pizza
Italská pizza
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 100
      ml olivový olej
    • 200
      ml voda
    • 400
      g hladká mouka
    • 1
      ks žloutek
    • 20
      g droždí

Postup přípravy receptu

1
Těsto zaděláme a necháme 2 hodiny kynout. Rozdělíme na 2 bochánky a dáme do lednice na 10 minut vychladit. Potom rozděláme na plech a potřeme kečupem, poklademe salám, sýr apod. Dáme do vyhřáté trouby péct.

RADA: Jak na domácí pizzu?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skvělá italská pizza

Skvělá italská pizza

Italská caponata

Italská caponata

Italská čočková polévka

Italská čočková polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tomanklarka@seznam.cz | 29. 10. 2018 19:15

    není klikatelný :( <a href="https://www.eberghoff.cz/produkt/kamenna-deska-pod-pizzu/" title="BergHOFF kamenná deska pod pizzu">BergHOFF kamenná deska pod pizzu</a>

  • tomanklarka@seznam.cz | 29. 10. 2018 18:35

    Úžasný pochutnání .. doporučuji si jí ještě udělat na pizza kameni .. nedávno jsme si ho s manželem koupili a jsme naprosto spokojeni :3 (máme tenhle https://www.eberghoff.cz/produkt/kamenna-deska-pod-pizzu/)

  • Marco netuší | 13. 4. 2017 11:27

    Lituji vaše hosty, kteří museli jíst 14 let pizzu v pizzerii, kde neumí udělat těsto. Snad už od Vás všichni utekli :) :)

  • Neumajer | 28. 6. 2015 18:02

    Katko máš pravdu mezi kečupem a protlakem není žádný rozdíl. :-)

  • Jakub Neumajer | 28. 6. 2015 17:58

    podle mně si oqqy007 jen blbec protože jak de vidět ještě nikdy si nebyl/a v Itálii já jsem tam byl už 10 krát a v každé restauraci dávají kečup do pizzy je tu ale jenom jedna vyjímka a to s cibulovou pizzou tam se dává speciální omáčka takže bych já tebe a tvé recepty označil 5 takže mi odepiš na Facebook. :-D :-) a jemi stebe na :-$

  • marco | 8. 9. 2014 23:28

    Bomba. Dekuji moc krat za recept. Vlastnim 14 let pizzerii v Italii a cekal sem jenom na tohle. S tim budu mit kopec zakazniku ..hahahahahaha. proste bomba :-D

  • petra | 7. 1. 2014 23:54

    muzu porovnat a rozdil tam je, a velkej.

  • lol | 10. 10. 2013 12:33

    lepší je sex o hodne

  • lol | 10. 10. 2013 12:30

    :-$ smrdí jako posraná prdel

  • sm | 10. 10. 2013 12:25

    ff

  • lol | 10. 10. 2013 12:21

    lepší je sex

  • Míša | 28. 4. 2013 18:10

    To jo no kečup se nehodí...lepší je udělat si normalně tomatovou omáčku

  • Katka | 18. 1. 2013 17:17

    Hele a jedl si někdy pizzu v Itálii, já jo a několikrát a vždy tam byl rajčatový protlak ,upřimně veliký rozdíl v chuti mezi kečupem a protlakem v pizze není

  • jurasek | 21. 11. 2012 16:07

    :-)

  • Lenka | 21. 8. 2012 23:47

    Pizza je moc dobrá. Trošku jsem si jí vylepšila - přidám sůl, trochu cukru a vlažnou vodu. Z poloviční dávky udělám dvě p. a peču v el. troubě na 250 stupňů cca.15 min. :-P

  • ajasekpes
    ajasekpes | 5. 8. 2012 13:37

    souhlas

  • Oggy007 | 17. 7. 2012 12:29

    Italska pizza s kecupem???? Za 5!!!!!

  • Vláďa | 2. 6. 2012 11:34

    A k tomu kečup. Panebože !!!! Ital by asi popukal smíchy a Čech to hrdě nazve Italská pizza...

  • cuoco | 28. 3. 2012 15:05

    Zbytocne komentovat, lebo kdo dava do pizza cesta ktore vola Italska pizza, vajicko je blbec. To cesto moze byt dobre na buchty ale s cestom na pizzu NEMA NIC SPOLOCNE ! PS: Nekritizujem recept ale meno .

  • Petr N. | 28. 3. 2012 14:32

    Nadšení opadlo po ochutnání...zase další buchta se salámem... Za mě - nechutná...

  • Milanoer | 6. 3. 2012 23:05

    těsto na pravou italskou pizzu kyne 24 hodin a droždí je "utřeno" s olivovým olejem.... pak je krupavá a přitom vláčná.... O:-) V Miláně se dá koupit mražený polotovar za 1 euro a zdaleka se na mu česká pizza nemůže rovnat :-P

  • hyperkosta | 25. 2. 2012 23:31

    Dodal jsem 16g mořské soli, a 14g cukru daná porce je na 2 pizzy o prumeru 30cm s opravdu vynikajícím tenkým těstem. Recept naprosto boží - při rozehřáté troubě na 300 stupnu se pizza peče cca 5min a je vynikající.

  • Sona | 17. 2. 2012 19:13

    no prostě super..:) moc nám to chutnalo :-p

  • Simi | 29. 9. 2011 23:38

    Lepší těsto jsem v ruce ještě neměla :-) !!! Opravdu výborné!!! Stačí se přesně držet receptu a už nemusíte nic přidávat, nic ubírat! Těsto je krásné vláčné, nelepí se, dobře se tvaruje a hlavně... chutná výborně!!!! Mohu jen doporučit!!! :-)

  • stendhall | 4. 8. 2011 20:40

    Výborné těsto a strašně jednoduché =)

  • 13ka | 25. 6. 2011 13:31

    Opravdu výborné těsto. Lehké a dobře zpracovatelné :-P

  • Xyruxx | 12. 3. 2011 16:03

    Přesně, jak píše Inna, musíš mít pec, v normální troubě to není úplně ono, i když nám doma chutná, tak jako z pizzerie nikdy není. Ale kdo má místo v kuchyni a nevadí mu investice kolem 2000,- Kč, tady jsem našel test domácích pecí: http://www.kuchyne.cz/spotrebice/domaci-pece-na-pizzu-ktera-upece-pravou-italskou.aspx. :-)

  • Inna | 4. 3. 2011 10:13

    aby byla jako v pizzerii musíš mít na pečení pec

  • Iva.ojoj | 3. 3. 2011 21:05

    s těstem se pracovalo dobře a bylo výborné. akorát to pořád není to z pizzerie...sakryš, jak oni to tam dělají??

  • Xyruxx | 10. 2. 2011 17:13

    Konečně dobrý postup na těsto na pizzu. Jiné už nedělám. Nesmí se ale zapomenout na to vychlazení v chladničce, jinak se s ním špatně pracuje. Uvedené množství mi vyjde tak na 2 velké pizzy. Peču na 250-275, prostě maximum, a cca 10-15 min. Dávám za 1. :-)

  • Gábina H | 23. 1. 2009 11:53

    Já peču pizzu na max, to je 275 stupňů, mám upečeno za 10-15 minut. Když mám více plechů, peču i na horkovzduch, ale v půlce pečení prohodím plechy.

  • Jarka O. | 23. 1. 2009 11:16

    Olivový olej je také normální :-) Ale pokud Anonym myslí třeba slunečnicový, ano, do těsta se může dávat i jiný rostlinný olej.Pro Janu Tichou: když peču pizzu, vyhřívám troubu na 200°C, po vložení snížím teplotu na 180°C a peču asi 20-30 minut, nebo dokud nejsou okraje pěkně pečené.

  • Jana Tichá | 23. 1. 2009 10:01

    Nikdy nevim, na kolik mám troubu nastavit a jak dlouho péct...:-(

  • Anonym | 15. 1. 2008 09:26

    Můžu použít i normální olej, bude to s ním taky tak kypré?

  • Pavla | 12. 12. 2007 16:47

    Výborná pizza!!Udělala jsem přesně podle receptu.Opravdu moooc dobé!!Dávám jasnou 1!!!

  • Anonym | 3. 3. 2007 21:04

    Díky za výborný recept na skvělou pizzu.Mám jich spoustu,ale tenhle je nejlepší!Díky,díky,díky....Dávám 1* Helena se severní Moravy.

  • Jana z VM | 19. 4. 2006 14:29

    Udělala jsem pizzu podle tohoto receptu. Ikdyž jsem postup ani přesně nedodržela - těsto kynulo asi hodinu a do ledničky jsem ho nedávala - udělala jsem pizzu na plech - byla výborná !! Příště dám o něco méně mouky, úplně stačí 30 dkg. Je to moc dobré, měkkoučké těsto, kousek zbyl do druhého dne a zůstal pořád kyprý (zakrytý miskou).Díky za recept, už vím, podle čeho budu pizzu dělat ! dávám 11111111.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Droždí Hladká mouka Olivový olej Voda Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Makový koláč se sněhem

Makový koláč se sněhem

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Brambory - cukroví

Brambory - cukroví

Smetanovo-nivová brokolice

Smetanovo-nivová brokolice

Arabský Lahmacun aneb Turecká pizza

Arabský Lahmacun aneb Turecká pizza

Kelímková bábovka z jogurtu

Kelímková bábovka z jogurtu

Kvasnicová polévka se zeleninou

Kvasnicová polévka se zeleninou

Bylinková žebírka na pivu

Bylinková žebírka na pivu

Ledový salát jako příloha

Ledový salát jako příloha

Doporučujeme

30 minut
Středomořská čočková polévka

Středomořská čočková polévka

40 minut
Polévka z pečených rajčat

Polévka z pečených rajčat

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

39
Lasagne se špenátem a kuřecím masem bez bešamelu
Lasagne se špenátem a…
38
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
27
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné…
25
Banánové placičky / palačinky
Banánové placičky /…
23
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Zářijové večeře, které budete mít do 30 minut na stole
Od pondělí do pátku: Zářijové večeře, které…
Jednoduchá a luxusní budapešťská pomazánka: Stačí trochu vylepšit dvě základní ingredience
Jednoduchá a luxusní budapešťská pomazánka: Stačí…
Dorty vzdorující gravitaci: Prohlédněte si sladkosti, které ohromí každého oslavence
Dorty vzdorující gravitaci: Prohlédněte si…
Švestky jedna báseň: 11 receptů, díky kterým chutně zpracujete letošní úrodu
Švestky jedna báseň: 11 receptů, díky kterým…
Domácí pečený čaj: Zkuste další chutný způsob, jak zužitkovat úrodu letního ovoce
Domácí pečený čaj: Zkuste další chutný způsob,…
AHA.cz Daniela Brzobohatá ve Zrádcích: Unikla informace o jejím honoráři

Daniela Brzobohatá ve Zrádcích: Unikla informace o jejím honoráři

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Slzy, kufry a zpáteční letenka. Jak vypadají rozchody na dovolené?

Slzy, kufry a zpáteční letenka. Jak vypadají rozchody na dovolené?

Blesk pro ženy Módní tabu v kanceláři: Na tyhle oděvy zapomeňte!

Módní tabu v kanceláři: Na tyhle oděvy zapomeňte!

Ženy.cz Toxičtí lidé v práci? Tak to fakt nedávám

Toxičtí lidé v práci? Tak to fakt nedávám

Blesk.cz Czadernová, Svoboda či Etzler: Prvňáčci slavných vyrazili do lavic!

Czadernová, Svoboda či Etzler: Prvňáčci slavných vyrazili do lavic!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na září: Kdo si projde partnerskou krizí a kdo může otěhotnět?

Velký horoskop lásky na září: Kdo si projde partnerskou krizí a kdo může otěhotnět?

Další doporučené recepty:

Italská omáčka
Italská omáčka
Italská omeleta 2
Italská omeleta 2
Italská orzo polévka s bazalkovými knedlíčky
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment
Italská polévka Minestrone Institutu…
Italská pomazánka
Italská pomazánka
Italská rybí polévka „caciucco“
Italská rybí polévka „caciucco“
  • Recepty.cz
  • Italská pizza
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact