• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Italská kuřecí roláda
Napište svůj komentář k receptu

Italská kuřecí roláda

autor: Elišon
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Italská kuřecí roláda
Italská kuřecí roláda
Italská kuřecí roláda
Italská kuřecí roláda
Italská kuřecí roláda
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 8
      plátek parmská šunka
    • 3
      lžíce strouhaný parmazán podle oblíbenosti
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      balíček italské koření
    • alobal na zabalení rolády
    • 0,50
      kg kuřecí prsa
    • 8
      ks sušená rajčata podle velikosti
    • 80
      g zelené olivy podle velikosti
    • 1
      lžíce kečup

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa nakrájíme na plátky (řízky), lehce rozklepeme a pokládáme na alobal svisle vedle sebe tak, aby se navzájem překrývaly. Osolíme je a opepříme, posypeme italským kořením a parmazánem. Na takto připravená kuřecí prsa rozložíme plátky parmské šunky.
2
V misce si rozmícháme pokrájená sušená rajčátka s olivami a lžící kečupu. Lehce osolíme a opepříme, můžeme přidat malou lžičku oleje z rajčátek. Směs z misky přesuneme na připravené maso se šunkou a pěkně ji rozprostřeme po prostředku.
3
Vše, co jsme si připravili, pěkně smotáme do rolády. Je potřeba na závěr celou roládu právě alobalem pěkně utáhnout, aby nám nikde nic nevylézalo. Roládu v alobalu položíme na pekáček nebo zapékací misku a vložíme do předehřáté trouby asi na 30 minut a pečeme na 200 stupňů.
4
Po uplynutí této doby roládu vyndáme z trouby a sundáme z ní alobal, potom ji ještě jednou lehce okořeníme italským kořením a nastrouhaným parmazánem (sypeme na hřbet rolády) a vložíme zpět do trouby na dalších 30 minut - podle potřeby, než se nám začne tvořit pěkně vypečená krustička. Pečeme na 150 stupňů a můžeme podlévat šťávou z masa, která nám během pečení vznikla.
5
Jako přílohu doporučuji bramborovou kaši.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Italská omáčka

Italská omáčka

Italská caponata

Italská caponata

Italská čočková polévka

Italská čočková polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • raubiri | 13. 9. 2015 18:53

    Výborná roláda:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Drůbeží Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Italské koření Kečup Kuřecí prsa Parmská šunka Pepř mletý Strouhaný parmazán Sůl Sušená rajčata Zelené olivy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová pečeně na rozmarýnu

Vepřová pečeně na rozmarýnu

Plněné kokosky

Plněné kokosky

Klasická hrachová kaše

Klasická hrachová kaše

Panenka v česnekovo-sýrové krustě

Panenka v česnekovo-sýrové krustě

Jedlé kaštany - pečené, vařené

Jedlé kaštany - pečené, vařené

Kokosky ze Salka

Kokosky ze Salka

Meruňková zmrzlina

Meruňková zmrzlina

Sirup z rybízové šťávy

Sirup z rybízové šťávy

Jednoduché žampionové kari

Jednoduché žampionové kari

Doporučujeme

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

78
Vyprošťovací česnečka
Vyprošťovací česnečka
71
Rajčatový salát s fazolemi
Rajčatový salát s…
59
Těstoviny s bílými fazolemi
Těstoviny s bílými…
58
Progresivní špagety, základní recept
Progresivní špagety,…
48
Brokolice/květák v bramborovém těstě
Brokolice/květák v…

Zajímavé články

Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Velké jubileum u Křížkových: Sté narozeniny jako oslava života, víry a vytrvalosti

Velké jubileum u Křížkových: Sté narozeniny jako oslava života, víry a vytrvalosti

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

Další doporučené recepty:

Italská focaccia podle mojí tchyně
Italská focaccia podle mojí tchyně
Italská kuchyně- předkrmy - salát Caprese
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Italská majonéza
Italská majonéza
Italská marináda
Italská marináda
Italská nakládaná sušená rajčata
Italská nakládaná sušená rajčata
  • Recepty.cz
  • Italská kuřecí roláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact