RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Roštěnky Esterházy
Posvícenské koláče z r. 1900
Francouzský hruškový koláč
Škvarkové pagáčiky
Brokolicová polévka se žampiony
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Drožďové knedlíčky - kořeněné
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Vepřové maso s celerem
Pórkový krém s gorgonzolou
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka
Ořechy s krémem