RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Švestková povidla bez míchání
Játrová čína
Lahodná lepivá vepřová žebírka
Píchaná buchta
Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké
Dušená mrkev s džusem, bez jíšky
Hovězí na víně se zeleninou
Francouzská gratinovaná cibulačka
Salát z buřtů
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros