RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Ořechové řezy medové
Pudinková buchta rychlá a slabá
Koláčky na neděli
Dukátové buchtičky "mňam"
Studená cuketová polévka se dvěma…
Pastýřský koláč - Páj
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Panna cotta s malinovou omáčkou
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake