RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Hrnkové knedlíky s uzeným
Bulharské papriky s Balkánem
Závitky s lehkou křenovou náplní
Boršč III.
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Bramborovo-květákové placičky
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Izraelský hummus
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake