RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Polévka z uzeného masa II.
"Bramborák" se švestkami
Těstoviny s houbovou smaženicí
Smažený máslový celer
Rebarborový koláč s pudingem
Polévka z bílých fazolí s uzeným masem
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Krkovice zapečená s cibulí a sýrem
"Pizza" z lilku
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami