RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Staročeské zelníky s bramborami
Carpaccio z lososa
Pečené obložené řízky
Buchty plněné jahodami a tvarohem
Těstoviny s kuřetem a špenátem
Salát z červené řepy s křenem II.
Pikantní gyros v housce
Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…
Čočková polévka se zeleninou
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki