Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z červené řepy II.
Dýňové placičky
Katův šleh (drůbeží)
Cuketové lečo s paprikou a klobásou
Salát z grilované zeleniny
Noky se špenátem
Jednoduchý meruňkový dort (řez)
Jednoduché kokosové řezy ala Bounty
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Koprovka s vejcem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Bezový sirup za studena
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina