• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hrnková dýňová roláda
Napište svůj komentář k receptu

Hrnková dýňová roláda

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 14
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hrnková dýňová roláda
Hrnková dýňová roláda
Hrnková dýňová roláda
Hrnková dýňová roláda
Hrnková dýňová roláda
Hrnková dýňová roláda
Hrnková dýňová roláda
5fotografií
Nahrát fotku
 

Dýně jsou fantastická surovina v kuchyni. Uvaříte a upečete z nich totiž takřka cokoli! Třeba vláčnou roládu s perníkovou vůní a krémovou náplní. Nikdo neuvěří, že není z cukrárny.

Suroviny

8 porce
    • 3
      hrnek hladká mouka
    • 1
      lžička prášek do perníku
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 1
      lžička sůl
    • 3
      ks vejce
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      hrnek cukr krupice
    • 0,75
      hrnek dýňové pyré 2 /3 hrnku
  • Náplň
    • 6
      lžíce máslo změklé
    • 1
      hrnek moučkový cukr
    • 250
      g krémový sýr

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 180 °C. Plech vyložte pečicím papírem. V míse promíchejte mouku s práškem do perníku, sodou a solí. V druhé míse našlehejte vejce s oběma cukry do světlé pěny. Vmíchejte pyré a poté spojte s moučnou směsí.

RADA: Dýňové pyré univerzální

2
Těsto rozetřete na plech a pečte 15 minut. Hotový plát těsta přesuňte i s pečicím papírem na rovnou plochu, opatrně zarolujte a nechte vychladnout.

RADA: Jak to udělat, aby se těsto nepřipálilo

3
Na krém ušlehejte změklé máslo s cukrem a poté do něj zašlehejte i sýr. Vychladlé těsto rozbalte, potřete krémem a opět zabalte. Přitom opatrně sloupávejte pečicí papír. Roládu zabalte do fólie a nechte před podáváním v ledničce alespoň 1 hodinu.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dýňový pohár s mascarpone

Dýňový pohár s mascarpone

Dýňový cheesecake s javorovým sirupem

Dýňový cheesecake s javorovým sirupem

Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty FOOD
Svačina Pečení Děti Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Dýňové pyré Hladká mouka Jedlá soda Krémový sýr Máslo Moučkový cukr Prášek do perníku Sůl Vanilkový cukr Vejce

Vanilkový extrakt

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Bochánek, který se vždy povede

Bochánek, který se vždy povede

Sumec dle baštýře Jardy

Sumec dle baštýře Jardy

Studentské rychlolangoše

Studentské rychlolangoše

Ovocný koktejl

Ovocný koktejl

Smetanová koprová polévka s fazolkami a vejcem

Smetanová koprová polévka s fazolkami…

Dortík s pudinkovým krémem, hoblinkami, madlemi a džemem

Dortík s pudinkovým krémem,…

Jednoduchý švestkový koláč

Jednoduchý švestkový koláč

Fitness jogurtový koláč nepečený

Fitness jogurtový koláč nepečený

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Vanilkový extrakt

Poslední sledované recepty

34
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
34
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
28
Staročeský domácí chléb
Staročeský domácí chléb
23
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
22
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Denní horoskop na úterý 12. 8. 2025: Koho potěší příjemný rozhovor a koho čeká úspěšný pracovní den?

Denní horoskop na úterý 12. 8. 2025: Koho potěší příjemný rozhovor a koho čeká úspěšný pracovní den?

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Hrnková buchta s kokosem a polevou
Hrnková buchta s kokosem a polevou
Hrnková buchta s ovocem
Hrnková buchta s ovocem
Hrnková čokoládová bábovka s polevou
Hrnková čokoládová bábovka s polevou
Hrnková kávová buchta
Hrnková kávová buchta
Hrnkové knedlíky
Hrnkové knedlíky
Hrnkové knedlíky s uzeným
Hrnkové knedlíky s uzeným
  • Recepty.cz
  • Hrnková dýňová roláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact