• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hrníčkový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Hrníčkový koláč

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 18
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hrníčkový koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • sádlo kousek
    • 2
      sklenice polohrubá mouka
    • 1
      sklenice cukr
    • 0,50
      sklenice rostlinný olej
    • 1
      sklenice mléko
    • 2
      ks vejce
    • prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Plech vymažeme sádlem a vysypeme hladkou moukou. Všechny ingredience dáme do mísy a důkladně promícháme, nalijeme na plech a rovnoměrně rozetřeme, nahoru klademe ovoce a dáme do trouby na 200 °C. Zkusíme špejlí, až je povrch zlatavý, vytáhneme a po vychladnutí se můžeme pustit do pochutnávání.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrníčkový ovocný koláč

Hrníčkový ovocný koláč

Hrníčkový koláč (bublanina) z kefíru - ovocný

Hrníčkový koláč (bublanina) z kefíru …

Hrníčkový perník 1.

Hrníčkový perník 1.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • elena | 14. 12. 2014 16:37

    je suprovy

  • Monika | 24. 10. 2014 14:27

    Koláč je dobrý a neskutečně rychlý. Mám doma 3týdenní miminko a nic jiného, než tento koláč, bych nestihla:-) Dělala jsem ho už několikrát a opravdu super. Občas dělám z dvojité dávky - porce je menší. Co se týče velikosti sklenice: Jde podle mě opravdu o poměr, ale množství prášku do pečiva se nemění, takže ideální je myslím nějakých 250ml. Děkuji autorovi za recept!

  • Monika | 24. 10. 2014 14:26

    Koláč je dobrý a neskutečně rychlý. Mám doma 3týdenní miminko a nic jiného, než tento koláč, bych nestihla:-) Dělala jsem ho už několikrát a opravdu super. Občas dělám z dvojité dávky - porce je menší. Co se týče velikosti sklenice: Jde podle mě opravdu o poměr, ale množství prášku do pečiva se nemění, takže ideální je myslím nějakých 250ml. Děkuji autorovi za recept!

  • Janulinka | 29. 5. 2013 12:55

    perfektni nema chybu moc dobra jen se po ni zaprasilo synovi (2roky) moc chutnala :-) ;-)

  • Jana-ka | 15. 4. 2011 13:43

    Je výborný a hlavně rychlý a jednoduchý. Ovoce dávám spíš nějaké kyselejší, ne úplně zralé proto že těsto je hodně sladké. Plech ani nemusíte mastit proto že těsto je hodně masné a nepřipálí se. 8-)

  • Lucka6543 | 16. 2. 2011 16:22

    je tovelmi dobry kolac ktery jsem uz hodnekrat delala

  • Jaggy | 9. 9. 2005 16:16

    podle me je to jedno jestli hrnek nebo sklenice, jde o pomery a 250ml nebo 200 se dle meho ztrati

  • Jarka | 2. 8. 2005 09:30

    Obsah sklenice by měl být jako klasický hrnek asi tak kolem 2 dcl.

  • Peter Freiburg | 27. 7. 2005 23:51

    Mohl by prosím autor receptu uvést jaký obsah má "sklenice"? Je to čtvrtlitrová sklenice jako bývají hrníčky? Díky, Peter.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Dopolední svačina Svačina Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Sádlo Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Žloutkové penízky

Žloutkové penízky

Pikantní pečené kuře

Pikantní pečené kuře

Loupáčky zadělávané v domácí pekárně

Loupáčky zadělávané v domácí pekárně

Pečený kapr

Pečený kapr

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Červená tofu pomazánka

Červená tofu pomazánka

Vdolky paní Slávky

Vdolky paní Slávky

Pikantní vepřová pečínka

Pikantní vepřová pečínka

Dančí kýta na pivu

Dančí kýta na pivu

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

162
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Bleskové špagety s…
138
Špecle s játrovo - žapionovou směsí
Špecle s játrovo -…
87
Candát se šťouchaným bramborem s brokolicí
Candát se šťouchaným…
73
Základní citronová poleva
Základní citronová poleva
72
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Ráchel Karnižová porodila syna! Jaké dostal jméno?

Ráchel Karnižová porodila syna! Jaké dostal jméno?

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Hrníčkový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact