Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Francouzský ořechový koláč
Sváteční řezy
Pórková polévka s krupicí
Brokolicová pomazánka
Kmínový pšenično-žitný chléb
Domácí šátečky (nejen) s tvarohem
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …
Hrášková polévka se šunkou
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky