Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Treska paní Gunilly
Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Kokosový dort
Katův šleh (drůbeží)
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Dvoubarevný smetanový piškotový dort
Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Ananasový koláč naruby
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake