Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Výborné buchty
Smetanové kuřecí kousky s rýží
Těstovinový salát s tuňákem IV.
Celerová pomazánka II.
Jižanské fazole s klobásou
Vločková pomazánka
Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Gnocchi s tuňákem
"Pěnové" koláčky z listového těsta
Květáková polévka v chlebu
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem