Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Ořechové řezy naší babičky
Beránek ořechový
Salát z červené řepy s křenem II.
Lehká jogurtová buchta s ovocem,…
Těstovinový salát s celerem a krabími…
Čokoládový dort V.
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Sýrová omáčka s těstovinami…
Plec pečená (nejen) se zelím
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort