Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Slané tyčinky z bramborového těsta
Sýrová pomazánka s česnekem II.
Rohlíky na ráno
Úžasná vajíčková pomazánka
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Mleté maso se zeleninou II.
Vietnamská polévka Pho Bo
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Letní bramboračka s rajčaty
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki