Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Bramborový salát s vejci a ředkvičkami
Křehký rebarborový koláč
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Jarní ředkvičková pochoutka
Šátečky - bezkonkurenční
Vývar s rýžovými knedlíčky
Thajská kuřecí polévka
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Narozeninový dort s "marcipánem"
Těstoviny se sušenými rajčaty
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake