Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Košíčky i pro začátečníky
Nivová pomazánka II.
Medové řezy s Lučinou a mrkví
Lehké piškotové řezy
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Dušený listový špenát na špeku …
Koka dort
Čokoládová pěna s jahodami
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros