Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Polévka z růžičkové kapusty
Litý koláč s tvarohem
Bábovka z jogurtu
Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem
Srnčí hřbet na liškách
Sladké jednohubky
Budapešťská pomazánka (nízkotučná)
Zeleninový salát s rukolou a opečenou…
Penne s kuřecím masem, listovým…
Čočkový dhál
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake