Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Cookies II.
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Kung Pao Mango
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Řízky naruby - na zelenině (leču)
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Čína s vepřovým
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Gyros krkovice na cibuli
Mexický hrnec s rýží
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake