Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Bílkový chlebíček II.
Olejové koláčky naší babičky
Bazalkové kuře s ořechy
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Dunajské vlny s třešněmi
Kuřecí prsa obalované v chipsech
Nepečené ovesné placičky s arašídovým…
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí