Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Babiččiny "Francky"
Maso v jogurtu
Cuketové chlupaté knedlíky
Bramboráky z kyselého zelí
Brynzová pomazánka III.
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Ukrajinský boršč
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Vietnamské palačinky s krevetami
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki