• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hrnečkové knedlíky
Napište svůj komentář k receptu

Hrnečkové knedlíky

autor: Remkova Jana
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hrnečkové knedlíky
Hrnečkové knedlíky
Hrnečkové knedlíky
Hrnečkové knedlíky
Hrnečkové knedlíky
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hrubá mouka
    • 2
      ks houska
    • 80
      g uzené maso nebo Uzenina
    • 2,50
      dl mléko
    • 1
      žloutek
    • 2
      bílek
    • sůl
    • máslo na vymazání hrníčků
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Rozšleháme mléko se žloutkem, osolíme, přidáme housky nakrájené na kostičky, mouku, tuhý sníh z bílků a kostičky uzeniny.
2
Směsí naplníme máslem vymazané a raději i vysypané moukou hrnečky, (měly by být asi tři) tak do 2/3, přikryjeme alobalem, zavážeme a vaříme ve vodní lázni asi 30 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špekové knedlíky v alobalu

Špekové knedlíky v alobalu

Smažené knedlíky II.

Smažené knedlíky II.

"Chlupačky" - zapékané chlupaté knedlíky s masem

"Chlupačky" - zapékané chlupaté…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucka H. | 25. 1. 2009 13:13

    Vyzkoušla jsem a výsledek byl vynikající, hodonotím 1!!

  • Majka Rončáková | 25. 6. 2008 14:25

    S tou uzeninou by to mohla být příloha ke špenátu

  • Marie Fikarova | 20. 6. 2008 08:50

    Také tyto knedlíky dělám. Hrnečky plním těstem trošku přes polovinu a pak v hrnci ve vodní lázni zakrývám pečícím papírem.Při tomto množství těsta jsou pak akorát na výšku hrnečku. Zatím jsem s nimi neměla při vaření žádný problém. Používám je jako přílohu k pečeným masům a nebo i samostatně jen s kysaným zelím. Skvělé, hodnotím 1. Marie

  • Ladislav Dorazin | 19. 6. 2008 20:20

    Tak tyhle knedlíky znám,to je opravdu moc dobrá věc,akorát jsem ten recept nikdy neviděl s uzeninou a pak bych se musel zamyslet,k čemu by se hodily.Ale určitě bych na něco přišel.Jen bych já doporučil,nevím,ten alobal na ty hrníčky?Ty knedle povyrostou a pak co?Já na ně nedávám nic,hrnec přikryju poklicí,pod kterou dám ubrousky,nebo útěrku,aby voda nekapala na knedlíky.U toho alobalu by musela bý nějaká vůle,aby knedle vyrostly,ne?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Knedlíky
Přílohy Knedlíky Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Bílek Houska Hrubá mouka Máslo Mléko Sůl Uzené maso Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česneková omáčka

Česneková omáčka

Vegetariánské Kung Pao Asie

Vegetariánské Kung Pao Asie

Bramborové placky

Bramborové placky

Skvělá šunková pomazánka

Skvělá šunková pomazánka

Koláčky na neděli

Koláčky na neděli

Apple crumble

Apple crumble

Paprikové lodičky s nádivkou

Paprikové lodičky s nádivkou

Rebarborový dort - tarte

Rebarborový dort - tarte

Čočková polévka s klobásou a zeleninou

Čočková polévka s klobásou a zeleninou

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

44
Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou
Veganské plněné papriky…
34
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně - rychle a chutně
Hlíva (bedly, václavky)…
22
Jednoduché lečo z trouby
Jednoduché lečo z trouby
19
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
16
Hrachová kaše (moc dobrá)
Hrachová kaše (moc dobrá)

Zajímavé články

KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
AHA.cz Žádná role pro Obermaierovou! Vymazali ji z Ulice

Žádná role pro Obermaierovou! Vymazali ji z Ulice

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Móda z tiskovky TV Nova: Kdo byl za letní královnu a ukázal styl na jedničku?

Móda z tiskovky TV Nova: Kdo byl za letní královnu a ukázal styl na jedničku?

Ženy.cz Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Blesk.cz Dara o Nedvědovi zavěšeném do blondýny: Způsob, jak upustit páru!

Dara o Nedvědovi zavěšeném do blondýny: Způsob, jak upustit páru!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Další doporučené recepty:

Hrnečková cuketová buchta
Hrnečková cuketová buchta
Hrnečková paštika
Hrnečková paštika
Hrnečková pomerančová bábovka
Hrnečková pomerančová bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a kokosem
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
  • Recepty.cz
  • Hrnečkové knedlíky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact