• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hrnečkové knedlíky
Napište svůj komentář k receptu

Hrnečkové knedlíky

autor: Remkova Jana
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hrnečkové knedlíky
Hrnečkové knedlíky
Hrnečkové knedlíky
Hrnečkové knedlíky
Hrnečkové knedlíky
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hrubá mouka
    • 2
      ks houska
    • 80
      g uzené maso nebo Uzenina
    • 2,50
      dl mléko
    • 1
      žloutek
    • 2
      bílek
    • sůl
    • máslo na vymazání hrníčků
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Rozšleháme mléko se žloutkem, osolíme, přidáme housky nakrájené na kostičky, mouku, tuhý sníh z bílků a kostičky uzeniny.
2
Směsí naplníme máslem vymazané a raději i vysypané moukou hrnečky, (měly by být asi tři) tak do 2/3, přikryjeme alobalem, zavážeme a vaříme ve vodní lázni asi 30 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažené knedlíky II.

Smažené knedlíky II.

"Chlupačky" - zapékané chlupaté knedlíky s masem

"Chlupačky" - zapékané chlupaté…

Hrnkové knedlíky

Hrnkové knedlíky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucka H. | 25. 1. 2009 13:13

    Vyzkoušla jsem a výsledek byl vynikající, hodonotím 1!!

  • Majka Rončáková | 25. 6. 2008 14:25

    S tou uzeninou by to mohla být příloha ke špenátu

  • Marie Fikarova | 20. 6. 2008 08:50

    Také tyto knedlíky dělám. Hrnečky plním těstem trošku přes polovinu a pak v hrnci ve vodní lázni zakrývám pečícím papírem.Při tomto množství těsta jsou pak akorát na výšku hrnečku. Zatím jsem s nimi neměla při vaření žádný problém. Používám je jako přílohu k pečeným masům a nebo i samostatně jen s kysaným zelím. Skvělé, hodnotím 1. Marie

  • Ladislav Dorazin | 19. 6. 2008 20:20

    Tak tyhle knedlíky znám,to je opravdu moc dobrá věc,akorát jsem ten recept nikdy neviděl s uzeninou a pak bych se musel zamyslet,k čemu by se hodily.Ale určitě bych na něco přišel.Jen bych já doporučil,nevím,ten alobal na ty hrníčky?Ty knedle povyrostou a pak co?Já na ně nedávám nic,hrnec přikryju poklicí,pod kterou dám ubrousky,nebo útěrku,aby voda nekapala na knedlíky.U toho alobalu by musela bý nějaká vůle,aby knedle vyrostly,ne?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Knedlíky
Přílohy Knedlíky Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Bílek Houska Hrubá mouka Máslo Mléko Sůl Uzené maso Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Osvěžující jogurtový koláč

Osvěžující jogurtový koláč

Jablečná buchta SUPER

Jablečná buchta SUPER

Bůček pro správné chlapy

Bůček pro správné chlapy

Bábovka ze zbylých bílků

Bábovka ze zbylých bílků

Pikantní nakládaný hermelín II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Lesklá citronová poleva

Lesklá citronová poleva

Brambory (těstoviny) s fazolkami

Brambory (těstoviny) s fazolkami

Domácí Trdelník

Domácí Trdelník

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

73
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
62
Korejská rýže Bibimbap
Korejská rýže Bibimbap
57
Ředkvičková pomazánka se sýrem
Ředkvičková pomazánka se…
46
Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou
Těstoviny (nejen) s…
38
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Dušené vepřové maso s…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Hrnečková cuketová buchta
Hrnečková cuketová buchta
Hrnečková paštika
Hrnečková paštika
Hrnečková pomerančová bábovka
Hrnečková pomerančová bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a kokosem
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
  • Recepty.cz
  • Hrnečkové knedlíky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact