• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hrnečková paštika
Napište svůj komentář k receptu

Hrnečková paštika

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hrnečková paštika
Hrnečková paštika
Hrnečková paštika
Hrnečková paštika
Hrnečková paštika
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g vepřová játra
    • 2
      ks žemle
    • 50
      g máslo
    • 4
      ks vejce
    • 1
      lžička mletá paprika
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce petrželová nať najemno nasekaná

Postup přípravy receptu

1
Vo vodě namočené žemle vymačkáme a spolu s játry na jemno umeleme. Máslo dobře vymícháme s vejci a dobře promícháme s játry. Dochutíme mletou červenou paprikou, pepřem, solí a přidáme sekanou nať (nať můžeme i umlít s játry).
2
4 hrnky vymažeme, vysypeme strouhankou a naplníme směsí. Hrnky vložíme do vodní lázně a zakryté pomalu vaříme asi 30 minut. Paštiku vyklopíme a podáváme se zeleninou a bramborovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bublanina hrnečková

Bublanina hrnečková

Hrnečková cuketová buchta

Hrnečková cuketová buchta

Hrnečková bublanina

Hrnečková bublanina

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 17. 10. 2010 16:36

    1*

  • recepty 73 | 5. 4. 2010 18:45

    Terezko supééér!Dělal jsem z drůbežích jater a pro oko jsem nechal pár kousků větších.Nemá to chybu a posílám jedničku s *.Do fotogalerie jsem vložil paštiku jak syrovou,tak i upečenou.Jsem fakt nadšenej :-)) ,díky.Jiří

  • Tereza Jarčušková | 21. 2. 2007 08:52

    Myslím, že áno.

  • Marie Dalová | 18. 2. 2007 02:57

    Dala by se místo vepřových jater použít játra ze zvěřiny? Srnčí nebo z laně?

  • Ivana Přikrylová | 17. 2. 2007 09:25

    Díky za odpověď. To znamená sterilovat 2x hodinu asi na 100 C, tak jako masovou konzervu.

  • Tereza Jarčušková | 14. 2. 2007 14:02

    Ivanka, neviem vám povedať, ja ju podávam hneď po uvarené. Ale myslím, že by to nemal byť problém, len by to chcelo dvojitú sterilizáciu.

  • Ivana Přikrylová | 14. 2. 2007 12:20

    Dala by se tato paštika místo hrnečků dát do zavařovacích sklenic a sterilovat? Nevím jak dlouho by takto vydržela.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Večeře Pozdní večeře Vaření Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Máslo Mletá paprika Pepř mletý Petrželová nať Sůl Vejce Vepřová játra Žemle
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře královny Kálí

Kuře královny Kálí

Slaný koláč s rajčaty a mozzarellou

Slaný koláč s rajčaty a mozzarellou

Bramborový chléb

Bramborový chléb

Domácí kečup

Domácí kečup

Marináda

Marináda

Studentské rychlolangoše

Studentské rychlolangoše

Celerová pomazánka s česnekem

Celerová pomazánka s česnekem

Chia dezert s mangem

Chia dezert s mangem

Malinový nepečený dort

Malinový nepečený dort

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

331
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
159
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
85
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo -…
78
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
69
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ibiza, »prokletý ostrov«: DiCapria šacovala policie!

Ibiza, »prokletý ostrov«: DiCapria šacovala policie!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Hrnečková bábovka s bílou čokoládou
Hrnečková bábovka s bílou čokoládou
Hrnečková bublanina
Hrnečková bublanina
Hrnečková cuketová buchta
Hrnečková cuketová buchta
Hrnečková pomerančová bábovka
Hrnečková pomerančová bábovka
Hrnečkové knedlíky
Hrnečkové knedlíky
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
  • Recepty.cz
  • Hrnečková paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact