• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hraběcí pstruh
Napište svůj komentář k receptu

Hraběcí pstruh

autor: petrasek
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hraběcí pstruh
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks pstruh
    • 1
      lžíce koření na ryby
    • 100
      g anglická slanina
    • 1
      ks hermelín
    • 1
      hrst hladká mouka
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Pstruha omyjeme, okořeníme, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme. Poté vyjmeme a naplníme plátky anglické slaniny a hermelínem. Vložíme do pekáčku, hřbet pstruha ještě obložíme plátky anglické slaniny a hermelínem a polijeme výpekem z pstruha. Pečeme 15 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

Pstruh plněný česnekem

Pstruh plněný česnekem

Pstruh na tokajském víně

Pstruh na tokajském víně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milky_rasta | 9. 12. 2014 09:07

    Miluji ryby a hlavně pstruha, toto je jeden z nejlepších receptů co jsem vyzkoušel

  • Helis | 12. 1. 2008 09:54

    Super.Jen jsem kvůli nedostatku ingrediencí dala šunku a eidam sýr. Příště určitě vyzkouším i se slaninou a hermelínem.

  • Jiří Valihrach | 19. 6. 2007 18:38

    Vynikající není co dodat

  • Kateřina Cikánová | 11. 3. 2007 09:33

    Všechno jasné, ale není tam sůl. Solili jste?

  • Věra z DC | 2. 3. 2007 10:09

    A co olej, zkus olej anonyme. Zkusila jsem si to přecíst a být inteligentní a pochopila jsem hned:-))

  • Géčko | 1. 3. 2007 16:20

    Tchán mi koupil pstroužka tak to jdu skusit pak napíšu co na to manžel. Příjde mi to jako dobrá kombinace.

  • Standa Jirásek | 17. 12. 2006 17:50

    Úplně perfektní. Dnes se i návštěva oblizovala. Měl jsem 4 pstruhy a 3 lipani a obeoe bylo výtečné.

  • Kuchařka on-line | 20. 11. 2006 19:54

    Ingredience: ... olej. Postup přípravy: ...a zprudka opečeme. Myslím, že pokud si pročtete ingredience i popis přípravy je to jasné.

  • Anonym | 20. 11. 2006 19:35

    Prosím vás buďte inteligentní a piště na čem se to má zprudka opéct.Z toho se to nedá pochopit.

  • Zdena z JM | 2. 5. 2006 06:23

    Výborné.Kombinace hermelín a anglicá slanina je moc dobrá.Dávám 1.

  • Petra Šmejkalová | 11. 2. 2006 12:45

    Já to peču 10 min.na 170 stupnu a 5 min.na 150.

  • Veronika Nagyová | 10. 2. 2006 19:11

    Vyzkouším to. jen nevím na kolik stupnu se to má péct.

  • Bohuslava Pánková | 9. 2. 2006 18:14

    Určitě to vyzkouším. Dělám pouze klasiku. Pstruh, sůl, kmín, máslo, mouka.

  • Pavlína Svitáková | 9. 2. 2006 13:18

    To si dám říct.Samá dobrota a dohromady to musí být chuťový zážitek.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Hermelín Hladká mouka Koření na ryby Pstruh Slunečnicový olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ukrajinský krabí salát

Ukrajinský krabí salát

Česneková pomazánka z tvarohu

Česneková pomazánka z tvarohu

Skvělá šunková pomazánka

Skvělá šunková pomazánka

Kuřecí roláda s nádivkou

Kuřecí roláda s nádivkou

Makovec V.

Makovec V.

Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým tvarohem

Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…

Tiramisu s jahodami a čokoládou

Tiramisu s jahodami a čokoládou

Jednoduché špecle se zelím a masem

Jednoduché špecle se zelím a masem

Gratinované brambory (nejen) se špenátem

Gratinované brambory (nejen) se…

Doporučujeme

45 minut
Cuketové karbanátky (sekaná)

Cuketové karbanátky (sekaná)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

43
Halušky s pečeným kuřetem
Halušky s pečeným kuřetem
33
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
30
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
29
Kuřecí vývar II.
Kuřecí vývar II.
26
Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou
Vepřové se smetanovo…

Zajímavé články

Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje snadné hubnutí i lepší trávení. Může to fungovat?
Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje…
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento snadný trik?
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento…
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů od našich babiček
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů…
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů, proč je jíst ve velkém, plus tipy, co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů,…
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu je ten s překvapením uvnitř
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu…
AHA.cz Bohdalová měsíc po operaci srdce: Už dovádí na chalupě!

Bohdalová měsíc po operaci srdce: Už dovádí na chalupě!

Mimibazar Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Těmito přírodními kabelkami jsme posedlé každý rok! Jaké jsou letos?

Těmito přírodními kabelkami jsme posedlé každý rok! Jaké jsou letos?

Ženy.cz 6 maličkostí, které vám zlepší paměť i soustředění

6 maličkostí, které vám zlepší paměť i soustředění

Blesk.cz Zemřel manžel Zuzany Burianové (†75) Sid Kučera (†84): Bojoval o život jako lev

Zemřel manžel Zuzany Burianové (†75) Sid Kučera (†84): Bojoval o život jako lev

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Kočičí horoskop: V jakém znamení je váš čtyřnohý miláček a co to o něm vypovídá?

Kočičí horoskop: V jakém znamení je váš čtyřnohý miláček a co to o něm vypovídá?

  • Recepty.cz
  • Hraběcí pstruh
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact