Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka na chlebíčky
Jednoduchá česneková pomazánka na…
Buchty kynuté
Vdolky pečené v troubě
Polévka z uzeného stehýnka
Lehká tvarohová pomazánka
Zapečená kuřecí prsa
Thajská čočka se zeleninou
Zapečené müsli II.
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Klasický recept na polevu na perníčky
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví