Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocné koláče
Vajíčková pomazánka III.
Kuře na nových bramborách
Květákový nákyp s kuřecím masem
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Pizza se sýrem
Housky (DUKAN)
Kuře / králík na zelenině (nejen) z…
Kuřecí nudličky se špenátem a nivou
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Štědrovečerní hrachová polévka
Bramborový salát
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…