Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelená rajčata
Tříbarevný koláč II.
Fazolové lusky s rajčaty
Zapečené těstoviny s brokolicí
Mrkvovo-kedlubnové placky
Dýňový koláč s ořechy II.
Masová bábovka aneb sekaná trochu…
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Jahodový džem podle Dity P.
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Malinové kuličky z ovesných vloček
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka