• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin

autor: Uživatel (#82166)
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 4
      ks hovězí maso (po 125 g, nejlépe rump steak)
    • 400
      g fazole (v konzervě, slité a propláchnuté vodou)
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      snítka rozmarýn fresh if possible
    • 6
      stroužek česnek sliced
    • 1
      lžíce křen grated
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 50
      g rukola

Postup přípravy receptu

1
**Postup**:
2
**Fazole**:
3
1) Rozpalte pánev na střední plamen. Přidejte olej, rozmarýn a pokrajený česnek a smažte cca 1 minutu. Přidejte fazole, křen a citrónovou šťávu. Dochuťte solí a čerstvě umletým černým pepřem. Nechte cca 3 minuty prohřát a udržujte teplé, dokud se nepřipraví steaky.
4
**Steaky**:
5
2) Rozpalte pánev na nejvyšší teplotu. Steaky osolte a opepřete a zprudka opečte dvě minuty z každé strany nebo jak máte rádi.
6
Podávejte s fazolemi, ozdobené rukolou.
7
Zdroj: http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/646111
8
----
9
**Method**
10
1) For the beans
11
Heat a frying pan over medium heat. Add the oil, rosemary and garlic and cook for 1 minute. Add the beans, horseradish, lemon juice, a pinch of salt and cracked black pepper and cook for 3 minutes or until heated through. Set aside and keep warm.
12
2) For the steak
13
Heat the frying pan over high heat. Sprinkle steaks with salt and pepper and cook for 2 minutes each side or until cooked to your liking. To serve, layer the beans, steaks and rocket on serving plates.
14
Source: http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/646111
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrášková polévka s česnekovými krutony se slaninou a bramborové pyré

Hrášková polévka s česnekovými…

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…

Nudličky s česnekovými výhonky - minutka

Nudličky s česnekovými výhonky -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • zofka2011 | 29. 12. 2014 23:12

    Nepřekonatelná klasika. Jen bych doporučovala ty steaky osolit až po upečení, těsně před podáváním. A taky je důležité nepřepéct. Jak by se měly steaky dloho péct, píšou třeba tady: bifteky.cz/stupne-propeceni/. Držím se návodu a od té doby jsem takovéhle dobré maso nikdy neupekla moc.

  • zofka2011 | 29. 12. 2014 23:11

    Nepřekonatelná klasika. Jen bych doporučovala ty steaky osolit až po upečení, těsně před podáváním. A taky je důležité nepřepéct. Jak by se měly steaky dloho péct, píšou třeba tady: http://www.bifteky.cz/stupne-propeceni/. Držím se návodu a od té doby jsem takovéhle dobré maso nikdy neupekla moc.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Steaky Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citronová šťáva Fazole Hovězí maso Křen Olivový olej Rozmarýn Rukola
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Omáčka z plísňového sýra

Omáčka z plísňového sýra

Domácí čokoláda

Domácí čokoláda

Jablka v županu podle Lorenze Lamase

Jablka v županu podle Lorenze Lamase

Krůtí gulášek

Krůtí gulášek

Skořicové rohlíčky

Skořicové rohlíčky

Jablečný tvarohový dort

Jablečný tvarohový dort

Letní salát s mozzarellou

Letní salát s mozzarellou

Chalupářská hrstková polévka

Chalupářská hrstková polévka

Doporučujeme

30 minut
Treska s gratinovanou brokolicí a mandlemi

Treska s gratinovanou brokolicí a…

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

30 minut
Malinové kuličky z ovesných vloček

Malinové kuličky z ovesných vloček

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

60 minut
Vosí hnízda

Vosí hnízda

40 minut
Ořechy s krémem

Ořechy s krémem

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

Poslední sledované recepty

28
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
16
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
13
Hubník
Hubník
12
Kachní prsa pečená s jablky, zelí a knedlíky
Kachní prsa pečená s…
11
Vanilkový cheesecake
Vanilkový cheesecake

Zajímavé články

Nejlepší krémy do vánočního cukroví: 8 osvědčených receptů, které zvládnou i začátečníci
Nejlepší krémy do vánočního cukroví: 8…
Netradiční vánoční cukroví: Vyzkoušejte vinné nebo řecké koláčky
Netradiční vánoční cukroví: Vyzkoušejte vinné…
Exotická sada medů: originální a zdravý dárek pod stromeček, který potěší každého
Exotická sada medů: originální a zdravý dárek pod…
Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně změknou
Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně…
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s čokoládou, ořechy i netradiční s mákem
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s…
AHA.cz Vydra o problémech Bouškové: Tohle způsobilo hrozný zásah v hlavě

Vydra o problémech Bouškové: Tohle způsobilo hrozný zásah v hlavě

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Spodní prádlo podle znamení: V jakém se budete cítit nejlépe?

Spodní prádlo podle znamení: V jakém se budete cítit nejlépe?

Ženy.cz Ženy, noste rtěnky! S jakým odstínem se budete cítit skvěle a okolí si vás zamiluje?

Ženy, noste rtěnky! S jakým odstínem se budete cítit skvěle a okolí si vás zamiluje?

Blesk.cz Finále Hell’s Kitchen Česko: Kuba převařil i Masterchefa!

Finále Hell’s Kitchen Česko: Kuba převařil i Masterchefa!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy 7 nejhorších tarotových karet, které děsí kartářky. Tyhle si rozhodně nechcete vytáhnout!

7 nejhorších tarotových karet, které děsí kartářky. Tyhle si rozhodně nechcete vytáhnout!

  • Recepty.cz
  • Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact