• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin

autor: Uživatel (#82166)
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 4
      ks hovězí maso (po 125 g, nejlépe rump steak)
    • 400
      g fazole (v konzervě, slité a propláchnuté vodou)
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      snítka rozmarýn fresh if possible
    • 6
      stroužek česnek sliced
    • 1
      lžíce křen grated
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 50
      g rukola

Postup přípravy receptu

1
**Postup**:
2
**Fazole**:
3
1) Rozpalte pánev na střední plamen. Přidejte olej, rozmarýn a pokrajený česnek a smažte cca 1 minutu. Přidejte fazole, křen a citrónovou šťávu. Dochuťte solí a čerstvě umletým černým pepřem. Nechte cca 3 minuty prohřát a udržujte teplé, dokud se nepřipraví steaky.
4
**Steaky**:
5
2) Rozpalte pánev na nejvyšší teplotu. Steaky osolte a opepřete a zprudka opečte dvě minuty z každé strany nebo jak máte rádi.
6
Podávejte s fazolemi, ozdobené rukolou.
7
Zdroj: http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/646111
8
----
9
**Method**
10
1) For the beans
11
Heat a frying pan over medium heat. Add the oil, rosemary and garlic and cook for 1 minute. Add the beans, horseradish, lemon juice, a pinch of salt and cracked black pepper and cook for 3 minutes or until heated through. Set aside and keep warm.
12
2) For the steak
13
Heat the frying pan over high heat. Sprinkle steaks with salt and pepper and cook for 2 minutes each side or until cooked to your liking. To serve, layer the beans, steaks and rocket on serving plates.
14
Source: http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/646111
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrášková polévka s česnekovými krutony se slaninou a bramborové pyré

Hrášková polévka s česnekovými…

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…

Nudličky s česnekovými výhonky - minutka

Nudličky s česnekovými výhonky -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • zofka2011 | 29. 12. 2014 23:12

    Nepřekonatelná klasika. Jen bych doporučovala ty steaky osolit až po upečení, těsně před podáváním. A taky je důležité nepřepéct. Jak by se měly steaky dloho péct, píšou třeba tady: bifteky.cz/stupne-propeceni/. Držím se návodu a od té doby jsem takovéhle dobré maso nikdy neupekla moc.

  • zofka2011 | 29. 12. 2014 23:11

    Nepřekonatelná klasika. Jen bych doporučovala ty steaky osolit až po upečení, těsně před podáváním. A taky je důležité nepřepéct. Jak by se měly steaky dloho péct, píšou třeba tady: http://www.bifteky.cz/stupne-propeceni/. Držím se návodu a od té doby jsem takovéhle dobré maso nikdy neupekla moc.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Steaky Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citronová šťáva Fazole Hovězí maso Křen Olivový olej Rozmarýn Rukola
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smaženice z hub

Smaženice z hub

Bábovka z vaječného likéru

Bábovka z vaječného likéru

Roláda z esíček

Roláda z esíček

Rychlá zelňačka III.

Rychlá zelňačka III.

Drožďová polévka křečka Josífka s vločkami

Drožďová polévka křečka Josífka s…

Naložený hermelín s olivami

Naložený hermelín s olivami

Tulácký guláš

Tulácký guláš

Hrníčkový šlehačkový dort

Hrníčkový šlehačkový dort

Špagety alla puttanesca

Špagety alla puttanesca

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

111
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
46
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
45
Jednoduché rybízové muffiny / koláč
Jednoduché rybízové…
39
Citronový koláč z mléčné rýže
Citronový koláč z mléčné…
34
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Priscilla Presleyová čelí žalobě o 1 miliardu: Soudní tahanice Elvisovy ex nekončí!

Priscilla Presleyová čelí žalobě o 1 miliardu: Soudní tahanice Elvisovy ex nekončí!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

  • Recepty.cz
  • Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact