• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hovězí roastbeef s brambory a minizeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí roastbeef s brambory a minizeleninou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí roastbeef s brambory a minizeleninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g roštěná Nízký roštěnec
    • 100
      g hořčice kremžská
    • 100
      g dijonská hořčice
    • 100
      g hořčice plnotučná
    • 50
      g worcestrová omáčka
    • 50
      g rostlinný olej
    • pepř mletý
    • mořská sůl
  • Smetanové brambory
    • 800
      g brambory
    • 400
      g smetana (33 %)
    • máslo Na vymazání formy
    • muškátový oříšek Mletý
    • pepř mletý Čerstvě
    • sůl
  • Restovaná minizelenina
    • 100
      g patizony Mini
    • 100
      g cherry rajčátka
    • 100
      g cuketa Mini
    • olivový olej Extra virgin
    • pepř mletý
    • sůl
    • bylinky Na ozdobu
    • limetka Na ozdobu

Postup přípravy receptu

1
Roštěnec důkladně očistíme, omyjeme, osušíme a svážeme bílým motozem, aby držel rovnoměrný tvar. Připravíme marinádu. V ploché misce důkladně promícháme všechny hořčice s worchesterem. Maso vložíme do marinády a necháme v ní naložené nejlépe přes noc. Potom ho vyndáme a na pánvi s rozpáleným olejem prudce ze všech stran opečeme. Orestované maso přendáme do pekáčku a ve vyhřáté troubě pečeme na 150 °C cca 25 minut.
2
//**Přílohy:**// brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky, které vyskládáme do máslem vytřené pečící formy. Plátky brambor zalijeme smetanou, kterou nejprve ochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Pečeme ve vyhřáté troubě na 150 °C asi 20 minut, dokud nechytnou světle hnědou barvu.
3
Zeleninu očistíme, omyjeme a podle chuti okořeníme čerstvě mletým pepřem. Na pánvi necháme rozehřát 2 lžíce olivového oleje a zeleninu na něm velmi prudce a krátce orestujeme a na závěr osolíme.
4
Upečený roastbeef nakrájíme na tenké plátky a podle chuti opepříme a osolíme mořskou solí. Smetanové brambory nakrájíme v pečící formě na jednotlivé porce a servírujeme spolu s plátky masa a orestovanou minizeleninou. Pokrm ozdobíme čerstvými bylinkami a plátky limetky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Roastbeef na portském se šalotkou

Roastbeef na portském se šalotkou

Roastbeef v peprném plášti

Roastbeef v peprném plášti

"Low Temperature" - Roastbeef

"Low Temperature" - Roastbeef

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Airan Novakova | 8. 8. 2006 11:43

    Je to vynikajici jidlo a ta restovana minizelenina (davam maslo) k tomu nema chybu! Je to trochu drahe a trochu pracne, ale na slavnostni obed nebo vecere idealni:-) Ja podavam s brambory pecene na masle v troube.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Bylinky Cherry rajčátka Cuketa Dijonská hořčice Hořčice kremžská Hořčice plnotučná Limetka Máslo Mořská sůl Muškátový oříšek Olivový olej Patizony Pepř mletý Roštěná Rostlinný olej Smetana Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mojito

Mojito

Třešňový koláč

Třešňový koláč

Placičky z cukety a mrkve

Placičky z cukety a mrkve

Rychlovka s gnocchi

Rychlovka s gnocchi

Salát z jemných párků

Salát z jemných párků

Losos v sezamové krustě

Losos v sezamové krustě

Plněná kuřecí prsa s broskví a feferonkou

Plněná kuřecí prsa s broskví a…

Kuře po sečuánsku

Kuře po sečuánsku

Bramborové drbáky

Bramborové drbáky

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

29
Klasické lečo
Klasické lečo
28
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
23
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
20
Marinované řecké kuře
Marinované řecké kuře
20
Špaldové vanilkové rohlíčky
Špaldové vanilkové…

Zajímavé články

KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
AHA.cz Žádná role pro Obermaierovou! Vymazali ji z Ulice

Žádná role pro Obermaierovou! Vymazali ji z Ulice

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Móda z tiskovky TV Nova: Kdo byl za letní královnu a ukázal styl na jedničku?

Móda z tiskovky TV Nova: Kdo byl za letní královnu a ukázal styl na jedničku?

Ženy.cz Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Blesk.cz Dara o Nedvědovi zavěšeném do blondýny: Způsob, jak upustit páru!

Dara o Nedvědovi zavěšeném do blondýny: Způsob, jak upustit páru!

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

  • Recepty.cz
  • Hovězí roastbeef s brambory a minizeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact