• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hovězí perkelt s galuškami
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí perkelt s galuškami

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí perkelt s galuškami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg hovězí kližka
    • 5
      ks cibule větší
    • 2
      lžíce paprika - sladká
    • 1
      lžíce pálivá paprika
    • 3
      lžíce sádlo brick
    • 2
      ks rajčata
    • 3
      ks paprika - bílá
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka mletý kmín
    • 1
      dl červené víno
  • Galušky
    • 400
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžička sádlo brick
    • voda

Postup přípravy receptu

1
Na sádle Brick orestujeme cibuli dozlatova, přidáme sladkou a pálivou papriku a zalijeme vodou. Do vody dáme maso, osolíme, opepříme a okmínujeme. Maso vaříme na mírném ohni 45 minut, poté přidáme rajčata a bílou papriku. Promícháme a vaříme asi 2 hodiny. Dvacet minut před koncem přidáme česnek a víno.
2
Do mouky přidáme vejce, sůl, vodu a vytvoříme řidší těsto. Přes cedník určený na halušky propasírujeme těsto do vroucí vody a občas promícháme. Galušky jsou hotové, když vyplavou na hladinu. Na pánvi si rozpustíme sádlo Brick a uvařené galušky s ním promícháme.
3
http://www.brick.cz
4
Doporučujeme vařit na sádle Brick
5
Zdroj:www.ceskakucharka.cz
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Telecí perkelt

Telecí perkelt

Kuřecí paprikový perkelt

Kuřecí paprikový perkelt

Vepřový perkelt s nokedly

Vepřový perkelt s nokedly

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdena z JM | 1. 3. 2010 11:24

    No a ještě něco k té reklamě. Reklama mi nevadí, už jsem si na ni tak nějak zvykla. A zrovna tahle reklama, si myslím,že se na tyto stránky víc hodí než reklama na erotické pomůcky.

  • Zdena z JM | 1. 3. 2010 10:48

    Tak to ochucené sádlo "Brick", co je na obrázku v těch kelímcích,tak to je opravdu výborné.Mám vyzkoušeny všechny příchutě.Moc často je ale nekupuju, protože s čerstvým chlebem bych ten kelímek snědla klidně na 2 svačinky,což není nejzdravější a nejdietnější. Sádlo v kostce vyzkoušené nemám.

  • Di - | 1. 3. 2010 06:50

    Tahle neskrytá reklama by asi měla někoho zajímat více, než jestli náhodou nejsou některé recepty "plagiáty".

  • Simča Sládková | 28. 2. 2010 20:53

    No jo, to víte - reklama je reklama....

  • Jarka O. | 26. 2. 2010 16:42

    Ježkovy voči, to je ubohost :-//

  • Ladia - | 26. 2. 2010 14:32

    http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/hovezi-perkelt-s-galuskami.html ???????? I se stejnou chybou - galušky pak halušky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Česnek Cibule Hladká mouka Hovězí kližka Mletý kmín Pálivá paprika Paprika - bílá Paprika - sladká Rajčata Sádlo Brick Sůl Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Placky z kysaného zelí

Placky z kysaného zelí

Domácí Pribináček

Domácí Pribináček

Buřtový salát

Buřtový salát

Kyselé zelí do skla

Kyselé zelí do skla

Makové rohlíčky (Rakousko)

Makové rohlíčky (Rakousko)

Koláčky ze 100% tuku

Koláčky ze 100% tuku

Jablečný tvarohový dort

Jablečný tvarohový dort

Obalovaná česneková křidélka

Obalovaná česneková křidélka

Květáková polévka s brokolicí

Květáková polévka s brokolicí

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

505
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
145
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
113
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo -…
75
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
36
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Bohuš Matuš ukázal svou krásnou rodinu: Malá Natálka je šoumenka po tatínkovi!

Bohuš Matuš ukázal svou krásnou rodinu: Malá Natálka je šoumenka po tatínkovi!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

  • Recepty.cz
  • Hovězí perkelt s galuškami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact